mandag 2. august 2010

..: lue og hverdag.... :..


Mønster: Schachenmayr inspiration S02, lue
Garn: Rheuma Thermal Wolle, 1 tråd beige og 1 tråd rosa.
Pinner: 3
Denne luen ble jeg skikkelig fornøyd med!! I mønsteret står det at man skal ha 2 tråder av den beige...men jeg syntes det ble så fint med en rosa også:) Også valgte jeg blomstene i rosa. Skikkelig melkebart-lue :)
Hverdagen er kommet her i huset. Ida er 7 mnd nå, og idag begynte jeg på jobb igjen. Jeg har vært klar for jobben, og det var deilig å være der. Men det var utrolig trist å reise fra prinsessa. Det var liksom noe som manglet når jeg var på jobb.
Syk har hun blitt også dakkal, så det ble en annerledes start for pappan's permisjon. Men han gleder seg til å være hjemme i 4 mnd sammen med henne nå, og det er han vel unt.
Det har vært en fryd å være sammen med Ida, hun er bare så snill baby. Gråter aldri og koser seg alltid.
Jaja, jeg får ivertfall nyte helgene sammen med henne, de skal jeg sette pris på :)

7 kommentarer:

 1. Så flott lue, deilige farger :)
  Lykke til i ny hverdag, så spennende for pappaen å være hjemme i 4 mnd. Permisjonen var en herlig tid syns jeg, men tiden gikk altfor fort! Tiden strekker kanskje ikke like mye til nå til håndarbeid og blogging, men jeg regner med vi fortsatt blir å "se" mye til deg. Alltid kos med dine innlegg og kommentarer :)
  Klem G-Anette

  SvarSlett
 2. Luen var kjempefin. Sånn man blir veldig glad i. Ja permisjon går fort. Du må nyte ettermiddager og helger.

  SvarSlett
 3. Synes fargekombinasjonen din ble fin jeg. :o)

  Sikkert rart å begynne i jobb igjen ja, de første månedene med baby flyr jammen fort. Får håpe dere alle finner fram til nye gode rutiner og at vesla blir fort frisk igjen.

  SvarSlett
 4. Herlig lue!!:) Ang Lavendeljakken og garnmengde, så tror jeg at oppskriften er korrekt! Det var bare jeg som hadde glemt å kjøpe oppskriften i første omgang...og trodde gratisoppskriften var M. Bestilte derfor garn til medium. Da det gjensto 7-8 cm av armen sto jeg der...og oppdaget at jeg strikket large:S Lykke til med jakken din! Som sagt, det er en gøy strikkeprosess!:)

  SvarSlett
 5. Det var ei skjønn lue i all sin enkelhet! Ja, ja, lykke til med både jobben og helgene med Vesla - det går så altfor fort... Sukk...

  SvarSlett