mandag 9. august 2010

..: all forandring fryder... :..

Og siden jeg har forstått at kanskje noen sliter litt med å lese skriften jeg har brukt her inne, tester jeg ut litt nytt :) Så får vi se om jeg blir like fornøyd med den:)
Og Siren: For å svare deg her på hyggelig kommentar. Jeg er godt i gang med lavendeljakken, men blir ikke like mye strikking nå som da jeg var hjemme:) Blir litt trøttere på kvelden;) Men er jo livredd for å få for lite garn! Tror jeg vil ha den litt lenger enn i mønsteret. Hvilken str og hvor mye garn brukte du? Strikket du den lenger? Håper du leser dette :)
Syntes dere denne str og skrifttype var lettere å lese?


Etter synspunkt fra g-anette - så prøver jeg den jeg hadde, bare litt større :)

5 kommentarer:

 1. Jeg har og lurt litt på det med garnmengde til lavendel-jakka. Kjøpte fire nøster. Men vil også ha den lenger... Håper Siren svarer :)

  Jeg tror det med skrift-type kommer an på om leseren har den skrift-typen du har valgt på sin pc. Jeg opplever at skrift-typen min endrer seg ettersom hvilken pc jeg er på. Så det lønner seg å velge en "kjent" skrifttype som alle har. Jeg tror min heter "Georgia". Den du har valgt nå er lett å lese (men kanskje litt "skrivemaskin-aktig?), den forrige var veldig fin og lett å lese, men kanskje litt liten skrift. Hm, vet ikke om du ble noe klokere her :) Morsomt å prøve seg frem og finne sin egen "stil" :)

  SvarSlett
 2. Hei hei! Dette leser jeg vettu - ofte inne og titter her, hehe:) Jeg strikket str S/M og hadde ikke nok garn. Måtte altså ha 5 nøster i stedet for 4 nøster. Så med 5 nøster får dere strikket minstestørrelsen litt lengre:)Og denne skrifttypen er nok noe lettere å lese, men var nok helst at det var så smått sist. Det er nok lettest å lese når det ikke er kursiv, men det er jo gøy å ha noe som ikke alle andre har og:)

  SvarSlett
 3. Dene skriftstørrelsen likte jeg!!! Bra for gamle damer som meg som ser dårlig :) Klem

  SvarSlett
 4. Siren - Ja, da er det bra at jeg har tatt kontakt med pickles for å få ett nøste til....håper de har samme innfarging...

  SvarSlett
 5. Jepp:) Vi krysser fingrene for det:)

  SvarSlett