søndag 22. august 2010

..: Se, hun sitter! :..


Det er 2 dager til prinsessa blir 8 mnd, og i helgen har hun vært veldig stødig når vi setter henne opp. Hun kommer ikke opp selv helt ennå, og hun må passes på når hun faller. Dessuten får hun ikke sitte mange sekundene alene slik, siden hun ikke setter seg opp selv.Men hun er veldig sterk i ryggen når hun sitter oppe plutselig, for hun har ikke vært klar for det tidligere. Hun har jo sittet på fanget vårt, men ikke vist interesse for å sitte alene før nå. Hun har blitt kjapp i krypingen sin i helgen også, og står masse på alle fire, men detter ned når hun skal fremover. Ser ut som hun er "i felten" når hun kryper bortover gulvet her:) Alt går raskt fremover...

4 kommentarer:

 1. Så artig! Utrolig spennende tid dette her! Hedda er 7,5, så de er nesten jevngamle:) Hun sitter ikke selv enda - vi tenkte å vente til hun satt seg opp selv. Så får vi se hvor lang tid det tar, men hun kryper nesten, og har prøvd å sette seg opp et par ganger:) Og skjønn jente du har, med GODE herlige lår:)

  SvarSlett
 2. Så nydelig prinsessa er :) Mye morsomt som skjer i denne alderen, en herlig tid :)

  SvarSlett
 3. Ja, jeg tenker og tenker på soljakka! Får den ikke ut av hodet :) Nå er det lys grå og hvit som er fargene jeg vil ha (men de fargene har de ikke i de garnene de anbefalte..) Men som vi snakket om, vi blir vel å endre mening flere ganger ;)
  Når det gjelder luene så holder jeg på med en salgsblogg nå, blogger om den i morgen tipper jeg. Så der er det mulig å bestille. Har fått mange nye kule motiver nå, vent å se :)
  Klem fra Gry-Anette

  SvarSlett
 4. For ei herleg tulle! Mykje som skjer på denne tida.

  SvarSlett