søndag 29. august 2010

..: melkebart er endelig... :..

...ferdig med Lavendeljakka i beige. Det er 4 uker siden jeg begynte på den, men har ikke strikket på den hele tiden -langt ifra. Jeg fant ut veldig tidlig at den ble litt kjedelig å strikke, og måtte ha noe annet innimellom. Men når den idag endelig ble ferdig, kan jeg si at jeg er veldig fornøyd med den:) Og den er så deilig og myk, at jeg hadde sikkert strikket en til også ;)
Syntes bildene ble litt artige, for jeg pleier ikke posere så veldig på bildene som blir tatt av strikken min, blir mer rett opp og ned. Men idag skulle mannen min absolutt ha meg til å kaste med håret:)!!! jaja, man stiller jo bare opp:)

Mønster: Pickles' lavendeljakke
Garn: Abuelita Tjukk Merino
Pinner: 7

11 kommentarer:

 1. Jakken ble kjempeflott!! :)

  SvarSlett
 2. Flott jakke! Anvendelig og flott farge! Denne blir deilig utover høsten vet du!!:) Eskimo tover seg veldig lett, og det er på en måte en fordel med tøfler.. De varmer som bare det, og det er jo virkelig meningen. Så, de blir ikke ødelagt ved bruk, kanskje ikke like pene som når de er nylagde...men hvilke tøfler er vel det?:D

  SvarSlett
 3. Nydelig jakke , og hvor er du en smuk pige :-)

  SvarSlett
 4. Ah, nydelig ble den!! Gleder meg til å ta fatt! Og for noen lekre bilder, du må høre på mannen din ;)

  SvarSlett
 5. Jakka ble kjempestilig! Nydelig farge du har valgt også! For ikke å snakke om dama som poserer; det kledde deg å vifte litt med håret :) Ønsker deg en fin uke! Stor klem fra meg :)

  SvarSlett
 6. Superflott!! Og kjempefin farge!!:) Du kledde den skikkelig godt:) Artige bilder - litt mer livatt enn å stå rett opp og med:)

  SvarSlett
 7. Skikkelig fin jakke! :) Den så kjempegod ut :)

  Klem

  SvarSlett
 8. Jakken din ble nydelig! Likte fargen godt, og bildene av deg ble veldig fine. Må kanskje få mannen min til å ta bilder av meg neste gang, og ikke la en 11-åring gjøre jobben :)

  SvarSlett
 9. Kjempefin jakke. Den er sikkert kjempegod!

  Klem

  SvarSlett
 10. Skikkelig fin jakke! Og veldig kledelig!

  SvarSlett
 11. Kjempe fin jakke! Jeg har akkurat bestil garn til en jeg også. ;) Gleder meg masse til å lage den! Veldig fin blogg du har. Gleder meg til å følge med videre. :)

  SvarSlett