søndag 15. august 2010

..: Heia Pickles!!! :..


I går la Pickles ut enkel vest til små prinsesser, og jeg falt jo pladask! Visste jeg hadde baby merinoen deres, men jeg fant ikke noe bomull i lageret som passet til fargene jeg hadde. Så jeg (eller mannen min faktisk, jeg ga han tre valg ;)) valgte den lille arwetta'n og den lysere lilla cotton viscose til drops. Håper det blir ca. ok strikkefasthet:) Jeg likte ivertfall den grove strikken i de to fargene:)
Så, en liiiiten pause i lavendeljakka-strikken, og en liten vest til lillegullet mitt er på pinnene i kveld. Men nå skal jeg legge meg, opp på jobb igjen imorgen:)

6 kommentarer:

 1. Skikkelige nydelige farger! :)

  SvarSlett
 2. Vi har visst ganske lik smak, denne ligger på (den lange) listen min over fremtidige prosjekter :)
  Herlige farger, gleder meg å se resultatet.

  Og så bra med det Pickles-garnet! Jeg venter enda på at de skal få det inn igjen i min farge. Håper jeg er like heldig :)

  SvarSlett
 3. Dette så veldig spennende ut :) Gleder meg til å se det ferdige resultatet!
  Ha en fortsatt fin dag :)

  SvarSlett
 4. Hehe, vi har nok ganske lik smak vi to! Jeg og falt helt for denne:) Og elsker ting som er gjort på ganske kort tid, og som i tillegg seg kjempebra ut! Gleder meg å se din, kanskje dette er et av mine neste prosjekter til snuppa:) Ha ein fin uke!

  SvarSlett
 5. Fin vest, en barneutgave av Cobblestone uten armer synes jeg.... Din synes jeg blir mye finere enn den hos Pickles, nydelige farger...

  SvarSlett
 6. Hei, det er vel ikke umulig at jeg lager noen slike vesker for salg etterhvert :)
  Det strikketøyet du ser er en baggy lue i Lerke jeg holder på med, kommer nok på bloggen til helga så du får vente til da med å se ;) Tipper du blir å like den!

  SvarSlett