søndag 27. februar 2011

..: Sokker og award :..

Endelig har jeg litt å blogge igjen:)

Guri la ut grunnoppskrift på sokker, og sendte meg også nyyydelig arwetta garn i februar garnvenn-pakken. Sokkene strikket jeg i 2,5 pinner, og arwetta blir jo så lekkert srikket. Sokkene ble litt i minste laget for meg syntes jeg, kanskje jeg strikker litt hardt, så kan hende jeg bruker pinne 3 neste gang. Men ble fornøyd med sokkene, jeg syntes de ble kjempefine!:)


Så fikk jeg award fra Stinemor idag, som jeg setter veeeeldig stor pris på. Veldig glad for å få award'en, men er ikke så begeistret for slike "survey'er" som følger med med spørsmål som man må svare på. Så jeg dropper akkurat det. Og å velge ut noen av mine favorittblogger som skal få award av meg er helt umulig, jeg liker alle mine favorittbloggere like godt;)

5 kommentarer:

 1. Herlige sokker! Jeg har akkurat strikket Kvikk Lunsj-lue... den skulle vært til min kjære, men ble passe til 3-åringen. Jaja, hun syntes i alle fall den var tøff! :D

  SvarSlett
 2. Knalltøffe sokker du har strikka:))

  SvarSlett
 3. For en flott fargekombinasjon det var på disse!
  Og Melkebart-lappen er med :) Må bare få si, syns det er ett fantastisk navn! Og det skal jeg hilse å si fra mannen min og. Han så det når jeg viste han de nydelige tøflene jeg fikk -som jeg forøvrig har på meg nå :)

  Klem ♥

  SvarSlett
 4. Hei, jeg vil gjerne sende deg litt garn,
  og trenger fullt navn og adresse :-)
  Deilige sokker. Har litt Arwetta på lager...
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. HERLIG blogg du har! inspirert til tusen! Måtte jo kommer over den leeenge etter leggetid!
  Liker fargevalgene dine spesielt godt ! :)

  SvarSlett