tirsdag 1. mars 2011

..: waste of time :..

Huff....hadde anelser allerede når jeg la inn dette innlegget at dette kom til å bli en skikkelig bommert! Og det ble det... Idag ble jeg ferdig med bolen, og skulle prøve den, heldigvis hadde jeg forberedt meg på at jeg aaaaaldri kom til å bruke den. Den er rett og slett ikke til min kropp. Jeg beregnet lengden for min kropp, men tenkte ikke på at brystet mitt ville stjele en god del av lengden.... Så da ble det som det måtte gå....Den ble for kort, og helt forferdelig på en person som har ett litt større fremparti... Mitt første prosjekt som går i søpla. Heldigvis strikket jeg det i ett billig (men herlig garn), Stoff & Stil's babyull.Og å rekke opp alt for å spare garnet, neeeei det gjør ikke denne dama! Feilet....og forhåpenligvis lært...

8 kommentarer:

 1. Godt å høre at jeg ikke er den eneste med litt feilberegnede prosjekter... :D

  Men du har sikkert noen rundt deg som kan bli glad for den?

  Ha en finfin onsdag!

  SvarSlett
 2. Uff så dumt da! Men det er sikkert andre som kan bruke genseren? Hva med ei venninne ?
  Synes du er veldig flink jeg, hvis dette er første prosjekt som ikke går helt "etter planen" :)
  klem fra meg :)

  SvarSlett
 3. Hei Søs!

  Hmm... det var kjipt da. Men jeg vet om en som er samme høyde som deg med med litt mindre brystparti... *krmt* MEG!!:) Så hvis du ikke har noen andre gode ideer kanjeg godt ta i mot en vår-gave ;)

  Klem fra Sara Linn

  SvarSlett
 4. Åh, så synd da! Det du viste oss av prosjektet så VELDIG flott ut! Så før det går i søpla, se på meldingen over her ;)

  SvarSlett
 5. Søs!
  Den er virkelig ikke fin, så jeg tror ikke du liker den. Du er vel heller ikke så glad i rosa..? Det er nemlig mye av det i den. Og sist men ikke minst, den er ikke gjort ferdig...

  SvarSlett
 6. Slik går det av og til :) Men så er det jo slik vi lærer. Lykke til med neste prosjekt...

  SvarSlett
 7. Hmm... oki skjønner.. Jeg har egentlig ikke så mye i mot rosa. Men hvis den ikke er ferdig så hjelper det ikke så mye. Du får trøste def med at du har hatt mange velykkede strikke-prosjekt også :)

  Klem fra Søs

  SvarSlett