torsdag 3. februar 2011

..: Soljakka ferdig !!! :..


Da er jammen soljakka ferdig, allerede sier nå jeg. For dette var tenkt som ett prosjekt for vinter/våren - men den gikk så utrolig fort! Om jeg er fornøyd? Både og....Noen ganger skulle jeg ønske jeg valgte helt andre farger, men føler jeg burde være litt risky å velge andre farger enn jeg pleier. Så jeg gjorde nå det da:) Mannen har faktisk valgt rødfargen. Mannen har også tatt bilder, og han maser alltid på at jeg må smile, så jeg følte jeg måtte stille opp litt ekstra, derav sussebilde;).
Men jeg blir nok ikke helt fortrolig med denne jakka...ble mye mer fornøyd med lavendeljakka dengang jeg strikket den. Men den blir nok brukt til hverdags:) Merker jeg er litt misunnelig på Gry-Anette som valgte grå og hvit....

13 kommentarer:

 1. Så flott jakken din ble! Synes du kledde rød og hvit altså! Men du kan jo strikke flere om du har lyst ;)

  SvarSlett
 2. I alle dager, er du ferdig!? Og så fin den ble! :) Kjente jeg ble litt stresset nå...hehe. Det går sakte fremover her, er jo så mye annet jeg vil strikke og sy innimellom. Men nå fikk jeg ett lite "spark" da ;)

  Syns du har valgt fine, friske farger, ikke så feig som meg :)

  SvarSlett
 3. Grattis med jakka! Kjempestilig, synes fargene var skikkelig tøffe :o)

  SvarSlett
 4. Jeg synes jakka ble fin jeg!

  SvarSlett
 5. Alle treng ikkje gå rundt i grått. Spennande fargeval!

  SvarSlett
 6. Tenk så fin den blir til våren, nå er vi jo enda i mørketiden, men med lysere farger og knalske i butikker og klesskapene og ikke minst kroppen med litt MØRKERE farge ;) så tror jeg du vil bli fornøyd med den fargen!!!

  SvarSlett
 7. Så flott soljakka di blei og synest det er fine farger du har valgt:))

  SvarSlett
 8. Fine farger til deg! Det eneste du kanskje kommer til å angre på er at du ikke kan kombinere rødt med hva som helst, men ellers er jo jakken råfin til deg :)

  SvarSlett
 9. Den ble kjempefin! Jeg tenkte som deg, kanskje jeg skal prøve med litt friske farger, men så ble det de vanlige hvit og beige... jeg feiga´n.. Men denne er jo midt i tiden og ganske så trendy om du vil :) Det er jo farger, Farger, FARGER som klinger i alle moteblad for tiden - iallfall de som legger ut ting på nett :) Nå fikk jeg iallfall lyst til å strikke videre på jakka mi :)

  SvarSlett
 10. Årh, jeg synes den ble knallfin! Skikkelig kule og friske farger som er helt supert nå som våren snart kommer:) Jeg tror du kommer til å bli mer og mer fornøyd med denne. Den satt som et skudd! Og fargene kledde du virkelig:)

  SvarSlett
 11. Nok en gang et flott plagg fra deg. Syntes du kler rødfargen fint jeg. Utrolig masse fint du har laaget siden sist.

  SvarSlett
 12. Jøss, ferdig allerede! Du er jammen kjapp :)
  Den ble flott - tøffe bilder!
  Fargen passer deg, friske og flotte farger - minner meg om sommer & sol :)
  Ha en fin helg,
  klem

  SvarSlett
 13. Morsom jakke på ei flott dame ;-) Vil bare fortelle at jeg har fått meg en ny blogg. Ha en super helg! klem

  SvarSlett