lørdag 26. februar 2011

..: For lenge siden... :..

Det første jeg strikket, var når lille Ida var i magen, og det var ett teppe. Det neste var skremmende å strikke, og jeg kjøpte billiggarn, i tilfelle det ble en skikkelig flopp (noe jeg var helt sikker på). Det skulle bli en kjole og lue til Ida ble større. Og den ble stoooor, hehe. Dette er ca 1 1/2 år siden. Og IDAG satte jeg i 3 knapper i ryggen (kjolen og luen har ligget i skuffen hennes og ventet:)). Jeg har alltid sett på kjolen som stor of formløs. Når jeg tok den på henne idag, ble jeg veldig positivt overrasket! Hun var jo bare helt utrolig søt i den!!! Og kjolen sitter perfekt! Ida er ganske liten i hodet, så luen er fortsatt litt stor, men absolutt brukbar:) Så nå går Ida inne med lue ;) Måtte jo ta bilder av henne da:)8 kommentarer:

 1. Så fin en kjole og lue....ja strik præsenterer sig som regel bedst på en levende model, så det var godt du fik den prøvet på hende, så du kunne se hvor fin den egentlig er :-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig lite sett! Hvor har du funnet denne oppskriften?

  SvarSlett
 3. Så nydelig! Absolutt ingen flopp :)

  Ha en fin lørdag,
  klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk:)
  Ane, jeg husker faktisk ikke hvor jeg har funnet mønsteret på stående fot. Hvis jeg finner det igjen, skal jeg si ifra til deg:)

  SvarSlett
 5. Nydelig sett og supersøt tulle! =)

  SvarSlett
 6. Så utrolig nydelig! :) Både kjole/lue og modell :) Og de knappene var supersøte.

  Flere som startet strikkedilla'en med baby i magen :) Jeg ble hektet da minstejenta var i magen, og kjøpte garn til det første større prosjektet på Rema 1000 - så der tenkte vi likt :)

  Ha ei fortsatt flott helg Lena :)

  PS - Nydelig smykke Stinemor har laget til deg!

  SvarSlett
 7. Kjolen var riktig søt! Du klarer å strikke det du vil du, Lena!

  SvarSlett