onsdag 14. juli 2010

..: vesten er påbegynt :..


Den nydelige vesten jeg fikk garn og mønster til fra garnvennen min er påbegynt!:) Jeg er ikke superrask med fletter, men det går fremover:)
Det viktigste er at jeg storkoser meg med den, og det gjør jeg virkelig!!! Den er herlig å strikke! Etter at dette bilde ble tatt, så jeg at jeg hadde glemt å strikke stolpemaskene rett ett sted, så måtte fikse det da ;)

7 kommentarer:

 1. Dette ser jo veldig lovende ut:) Jeg har aldri prøvd å strikke fletter... tør liksom ikke helt, redd jeg ikke skal få det til. Men en gang - da skal jeg. Lykke til videre med prosjektet!

  SvarSlett
 2. Det ser ut som en skikkelig lekker vest! Jeg er ikke særlig god på fletter, har bare forsøkt det litt her og der, men har en plan om å lage en babyjakke med fletter. Men så har jeg jo så mange planer, så den skyves visst stadig nedover på listen, hehe!

  Blir spennende å se når den blir ferdig!

  SvarSlett
 3. Jeg så bildet av vesten lenger ned her, den var jo supersøt!! Nydelig med flettemønster!!

  SvarSlett
 4. Veldig flott vest blir det! :) Jeg ventet lenge med å strikke fletter, men når man først "knakk koden" gikk det jo veldig bra! (men syns fortsatt hjelpepinnenne er mest i veien...)
  Men fletter er jo så fint!
  God sommer videre

  SvarSlett
 5. Har strikket jakken i samme serie jeg, og har planer om en til i bomull:) så her har du ei med samme navn og samme prosjekt;)

  SvarSlett
 6. Vesten din blir fin i hvitt, nesten så min rosa blir litt kjedelig :) Er du kommet langt i dag?

  SvarSlett