torsdag 19. januar 2012

..: Lyst på nytt sjal allerede! :..
Etter at jeg så sjalet TerraVilma's sin blogg, og etter tips fra henne om at det er ett enkelt sjal, har jeg selvfølgelig slippet min frykt for engelske mønster, og jeg tror også jeg blir en sjalstrikker - ivertfall for øyeblikket - hehe. Dette er jo bare nydelig! Jeg har lånt bilde fra ravelry.

Så nå er det bare å vri hodet på hvilket garn og farge jeg skal bruke. Kjenner jeg meg rett blir det lagt opp til dette i kveld;)

Og jeg som burde strikke en lapp til aran teppe mitt...jaja...det kommer maaaange flere strikkestunder ;)

6 kommentarer:

 1. En får aldri nok sjal! Det er så utrolig mange fine sjal der ute at jeg blir helt handlingslammet. Holder på med ett Ishbel til ei venninne. Jeg fikk dette til bursdagen min og jeg elsker sjalet! Nydelig mønster. Skal strikke et In the land of Oz til en annen venninne. Begge mønstrene er enkle. Det åpner seg en helt ny verden om du strikker på engelsk og begir deg utpå sjalene. Det er så mye lekkert og vanskelig å velge.

  SvarSlett
 2. Jeg går også og lurer på om jeg skal strikke dette sjalet. Kjempelekkert og passe med blondemønster! Men har ikke kjøpt mønsteret ennå..... tenker :)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se hvilken farge og hvilket garn du skal bruke!! Så mld din litt sent i går.. hadde ikke sett den hvis du ikke hadde hintet på bloggen. Uff jeg må se litt mer på den tlf. Men har veldig lyst til å møtes på tirsdag.... ringer deg litt senere i dag/kveld. klem mariann

  SvarSlett
 4. Det ser ut til å være et nydelig sjal. Takk for tips:)

  SvarSlett
 5. Dette var et nydelig sjal, skjønner at du vil og må ha det ;)

  SvarSlett
 6. Oi, nydelig sjal - ser vanskelig ut spør du meg. Og oppskriften er på engelsk? Du er sporty, he-he. Lykke til med prosjektet, sjalet er iallfall kjempeflott. Har funnet ut at det er sånt man aldri får nok av! ;)

  SvarSlett