fredag 6. januar 2012

..: Jeg tror 2012 blir ett sjal-år for meg som strikker :..

Det er litt blandede følselser det med sjal. For egentlig syntes jeg skal er litt "damete", jeg er vel en hals-jente:) MEN de er jo så lekre! OG jeg syntes de er fine som skjerf - så jeg hiver meg uti det. Og jeg slår to fluer i ett smekk - nemlig å bryte min frykt-for-engelske-mønster barriere, OG strikke sjal. jeg begynte på ett her om dagen, det heter Rough sea shawl , og endelig fikk jeg brukt nøstet mitt kjøpt fra tulliball for en evighet siden - har spart det til noe spesielt kan dere skjønne;) Bilde ved siden av har jeg lånt fra Ravelry, og viser ett sjal jeg ønsker å strikke i januar, Tornved, i en along på uformelt. Så jeg bare gleder meg til fortsettelse på sjal året 2012:)!

7 kommentarer:

 1. Så gøy å prøve seg på nye ting!! Jeg har selv tenkt litt på sjal... har foreløpig gått mest i barnestrikk hos meg;-)

  Tornved har jeg sett flere steder nå, det er jo bare nydelig, spesielt for meg som er utrolig glad i alt med hjerter på...! Gleder meg til å se ditt eksemplar!

  ...og engelskstrikking går utrolig greit når en bare begynner:-) Masse lykke til!!!

  SvarSlett
 2. Veldig nydelig sjal og skjønner godt du har lyst på det!! Kos deg med strikkingen så titter jeg snart innom igjen... hilsen mariann

  SvarSlett
 3. Jeg syntes ikke det er damet, det vil blive cool på dig :-)

  SvarSlett
 4. Kjempe fint sjal. jeg synes ikke det er for damete;)

  SvarSlett
 5. Nydelig farve Lena , jeg hepper på dig med hensyn til sjals strikningen.

  Klem

  SvarSlett
 6. Du er flink som hiver deg uti det, og det sjalet du viser bilde av
  var nydelig!

  Min minimale tålmodighet vil nok stoppe meg fra sjalstrikking, hihi.. :)

  Lykke til!

  Ha ei fortsatt flott helg
  Klem

  SvarSlett
 7. Lekkert sjal i en kjempefin farge! Og all ros til deg som prøver deg på noe nytt, både sjal og engelsk! Om man velger oppskrifter med diagrammer, er det jo ikke så farlig med språket!

  Jeg har som deg trodd at sjal var for damete for meg, men har nå strikka en hel haug og bruker dem som sjerf rundt halsen. Deilig!

  SvarSlett