tirsdag 17. januar 2012

..: Air, soul & sky :..
Dette gleder jeg meg til! Har lånt tekst og bilde fra Du store alpakka.


Du Store Alpakka lanserer DREAMLINE!
Dreamline er et helt nytt garnkonsept med tre supertynne luksusgarn som kan brukes hver for seg eller kombineres med andre.
Tid for drømmer…
Vi gleder oss stort til å vise frem det vakre garnet i avstemte vårfarger, tilbehør og plagg i florlett design, og de nydelige knappene – for dette har vi jobbet med i lang tid. Og endelig, nå skal “drømmen” vår bli til virkelighet! Nå skal alle få kombinere og sette sammen sitt eget drømmegarn!


Dreamline består av 3 garnkvaliteter: AIR med vakker silkeglans (70 % babyalpakka, 30 % silke), SOUL luftig & drøy (68 % babyalpakka, 32 % nylon) og SKY som er supertynt, lett og pusete (78 & suri alpakka, 22 % nylon).
Dreamline blir lansert for våre forhandlere på Gave og Interiørmessa på Lillestrøm i slutten av januar – og vil være ute i butikkene landet rundt fra ca. 15. februar.
Gled deg – nå er det rett og slett tid for å drømme seg bort…

6 kommentarer:

 1. Spennende! Alltid gøy men noe nytt :-)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se garnet og hva du skal strikke av det! klem mariann

  SvarSlett
 3. Jeg drømmer allerede.
  Syntes at det er et fint sjal du har strikket nedenunder. Jeg har netop strikket eet også , meget overskueligt mønster , jeg viser det på min blog om snart. Tror at du sagtens ville kunne strikke sådan eet også , så hvis du vil sende mig din email, så skal jeg sende en ting til dig.

  KOS !!

  SvarSlett
 4. Oooii, nydelige farger på garnet der. Og knappedesign også, gleder meg til å se både garn og knapper. Me like! ;)

  Nydelig sjal du har laget under her, berre lekkert! Ser avansert ut spør du meg, så jeg er mektig imponert :D

  PS - så kos med bloggertreff og stilig veske du tryllet frem for anledningen, he-he! Artig når det blir så kjekt også da :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Dette blir spennende, men er redd det fort blir dyre plagg ;(

  SvarSlett
 6. Jeg er spent! Har fått mer sansen for pusegarn, så jeg har en mistanke om at det blir litt garn på meg om ikke så lenge....

  SvarSlett