søndag 27. februar 2011

..: Sokker og award :..

Endelig har jeg litt å blogge igjen:)

Guri la ut grunnoppskrift på sokker, og sendte meg også nyyydelig arwetta garn i februar garnvenn-pakken. Sokkene strikket jeg i 2,5 pinner, og arwetta blir jo så lekkert srikket. Sokkene ble litt i minste laget for meg syntes jeg, kanskje jeg strikker litt hardt, så kan hende jeg bruker pinne 3 neste gang. Men ble fornøyd med sokkene, jeg syntes de ble kjempefine!:)


Så fikk jeg award fra Stinemor idag, som jeg setter veeeeldig stor pris på. Veldig glad for å få award'en, men er ikke så begeistret for slike "survey'er" som følger med med spørsmål som man må svare på. Så jeg dropper akkurat det. Og å velge ut noen av mine favorittblogger som skal få award av meg er helt umulig, jeg liker alle mine favorittbloggere like godt;)

lørdag 26. februar 2011

..: Mammalykke! :..


Jeg er en veldig lykkelig 3-barnsmor, og når jeg så Stinemors nyyydelige smykker bestemte jeg meg for at slik SKULLE jeg ha for meg og barna mine:)
Idag kome det i posten, og det er jo virkelig vakkert! Kommer til å bruke det veldig ofte! Tusen takk for flott mammasmykke Stinemor!
Og for å snakke om mammalykke, vår lille prinsesse har ikke spist middag eller grøt siden begynnelse av desember, til vår store fortvilelse.... Men idag gikk middag ned på høykant, og jeg var bare så stolt av henne!!! Endelig spiser hun litt middag igjen...

..: For lenge siden... :..

Det første jeg strikket, var når lille Ida var i magen, og det var ett teppe. Det neste var skremmende å strikke, og jeg kjøpte billiggarn, i tilfelle det ble en skikkelig flopp (noe jeg var helt sikker på). Det skulle bli en kjole og lue til Ida ble større. Og den ble stoooor, hehe. Dette er ca 1 1/2 år siden. Og IDAG satte jeg i 3 knapper i ryggen (kjolen og luen har ligget i skuffen hennes og ventet:)). Jeg har alltid sett på kjolen som stor of formløs. Når jeg tok den på henne idag, ble jeg veldig positivt overrasket! Hun var jo bare helt utrolig søt i den!!! Og kjolen sitter perfekt! Ida er ganske liten i hodet, så luen er fortsatt litt stor, men absolutt brukbar:) Så nå går Ida inne med lue ;) Måtte jo ta bilder av henne da:)fredag 25. februar 2011

..: Strukturstrikket bolero :..

Endelig har jeg noe strikk å vise frem igjen:)
Denne gangen har jeg strikket en bolero fra Drops.
Den ble helt grei, litt kjedelig å strikke.
Har brukt Stoff & Stil sitt nydelige mohair garn og babyull :)

tirsdag 15. februar 2011

..: Februargave fra Garnvenn:) ..:


Som alltid, uten unntak, har jeg fått en HERLIG garnvenngave!

Guri har denne gangen sendt meg 3 herlige nøster Arwetta Classic garn. Jeg har kjennskap til dette garnet fra før, og vet at dette er ett fantastisk garn! Ved å få det som gave, er å betrakte som en skatt!!! Bilde jeg tok, ble fryktelig dårlig, men Guri sendte en nydelig selvlaget kort også, samt te som lukter nyyydelig, og herlige scrappe-ting!!! Tusen takk for super gave vennen!!!

Noen som har mønster (eller tips om mønster)på nyyydelige sokker som jeg kan strikke med Arwetta? På norsk....:)

søndag 13. februar 2011

..:Pickles' høstevest:..


Pickles' høstvest var utrolig morsom å strikke!!! Har nesten lyst til å strikke den til fest med en gang (men har ikke det fine garnet jeg vil ha, men skal strikke den senere)! Flott vest. Jeg valgte og ikke strikke rundt ved halsen, men lage en åpning bak så det ikke blir trangt over hodet, samt tre søte hjerteknapper.
Den gikk ganske kjapt, og jeg ble aldri lei av den.
Daisy'ene tok litt tid, skjønte ikke med en gang hvordan de skulle strikkes. Men så fort jeg knekte koden, var de festlige - og det blir jo riktig så vakkert!
Og prinsessa vår er jo vakker fra før, så den ble jo bare passe til henne - hehe.
Ble fornøyd med denne, men den passer akkurat, så er vel ikke så lenge hun får brukt den (men da får jeg jo begynne på en ny en, hihi).

torsdag 10. februar 2011

..: Litt tanker på morgenkvisten :..

Leste i en blogg her om dagen (husker selvfølgelig ikke hvilken nå) om tankene rundt det med å ha mange strikkeprosjekter i gang samtidig. Og jeg var så enig med henne.
Mine tanker om å ha flere prosjekter igang samtidig, betyr LYKKE!! Jeg elsker å kunne strikke på det jeg har lyst til, til forskjellige stunder. Noen ganger vil jeg strikke stort, andre ganger til nyfødt baby, og plutselig får jeg lyst til å strikke noe som er ferdig i en fei:)! Så nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal "høre på" formaninger om at jeg må gjøre meg ferdig med en ting:). Det som gjør meg lykkelig er å stadig sette i gang ett nytt, herlig strikketøy - med AKKURAT det garnet og fargen jeg har så lyst til.
Så kan jeg plutselig legge det bort, for å ta frem noe jeg allerede er i gang med. Og slik går det i loop.... :)
Så hurra for mange strikkeprosjekter om gangen!!!


Apropos... i går kveld la jeg opp til pickles' sin høstvest:)! I roooosa:)

mandag 7. februar 2011

..: Vaffellue :..

Vaffellue høres så koselig ut:) Morsom å strikke var den:) Pickles har så utrolig mye kos å strikke, og vaffellua var en av tingene jeg bare MÅTTE strikke:)
Denne blir min februars nyttårsforsett, og gaven går til min venninne. Hun får den i morgen på jobb, håper hun blir glad og fornøyd.

søndag 6. februar 2011

..: Nytt stor-prosjekt på pinnene!:) :..


Har akkurat blitt ferdig med soljakka, men fikk se Baggy bølgegenser som Pickles akkurat har lagt ut! Bestemte meg for at jeg skulle bli kvitt litt babyull fra Stoff & Stil, så strikker i flere forskjellige farger, og med to tråder:) Spent på hvordan den blir:) Kan se ut som om jeg endelig har fått litt sansen for litt større prosjekter (selv om jeg fortsatt elsker tingene som er gjort på en kveld, hehe.

Her er så langt jeg er kommet.

lørdag 5. februar 2011

..: Bytter ut februar nyttårsforsett:) :..


Sletter herved forrige innlegg om februar nyttårsforsett, og legger inn ett nytt ett:) Fikk akutt behov for å strikke vaffellua til pickles i gave:). Så da får den heklede veska vente litt:)
Bildet er lånt fra pickles, min er i hvit:)

torsdag 3. februar 2011

..: Soljakka ferdig !!! :..


Da er jammen soljakka ferdig, allerede sier nå jeg. For dette var tenkt som ett prosjekt for vinter/våren - men den gikk så utrolig fort! Om jeg er fornøyd? Både og....Noen ganger skulle jeg ønske jeg valgte helt andre farger, men føler jeg burde være litt risky å velge andre farger enn jeg pleier. Så jeg gjorde nå det da:) Mannen har faktisk valgt rødfargen. Mannen har også tatt bilder, og han maser alltid på at jeg må smile, så jeg følte jeg måtte stille opp litt ekstra, derav sussebilde;).
Men jeg blir nok ikke helt fortrolig med denne jakka...ble mye mer fornøyd med lavendeljakka dengang jeg strikket den. Men den blir nok brukt til hverdags:) Merker jeg er litt misunnelig på Gry-Anette som valgte grå og hvit....