onsdag 2. november 2011

..: yoga sokker og perlestrikket vest :..

Mønster : Yoga sokker til garnstudio

Garn: Alpa til Europris

Pinnenr: 4


Disse yoga sokkene er en av julegavene i år. Første gang jeg har strikka yoga sokker. Ganske fornøyd, men bildene ble ikke så bra. Ikke så flatterende å ta bilder av sokker på seg selv;)-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mønster : Perlestrikket liten vest til garnstudio

Garn: Drops alpaca,en tråd og Drops Lace,dobbel tråd

Pinnenr: 4Denne vesten syntes jeg ble skikkelig søt på snuppa, men mønsteret er litt rart, så jeg endte opp med å sy og klippe i sidene etter at den var ferdig -iiiick! Men det gikk bra...phew... Måtte jo ha noe søtt til, så i går kjøpte jeg skjorte og shorts til vesten;) Lace garnet til Drops er utrolig mykt.5 kommentarer:

 1. Sokkene var jo kjempe kule da;) sikkert godt å ha på seg når man skal bevege seg litt. Vesten var jo bare kjempe søt da!!

  SvarSlett
 2. Så søt! Antrekket ble innmari stilig!
  Forundrer meg ikke det du sier om mønsteret fra Drops; noen er bra, men mange ganger har jeg lest igjennom mønster og forkastet dem..... synd for de har jo så masse fint!
  Bra at du klarte å redde denne vesten i alle fall :)

  SvarSlett
 3. Flotte yogasokker og kjempesøt vest:)) Ha ein finfin kveld!

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott det antrekket ble! Kjempesøt vest. Du er dristig som klipper i strikkingen, jeg har ikke kommet dit enda. Jeg har funnet jakke jeg har så lyst til å strikke, men har lyst til å slippe unna de vrange omgangene. Dvs strikke rundt og klippe etterpå.... iiiiik sier jeg også, hihi ;)

  Søte Ida!

  Klem

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelig hilsen hos strikkespinn, mye deilig og flott her inne også. Ønsker deg ei snartGodHelg:-)

  SvarSlett