onsdag 9. november 2011

..: mønsterstrikk :..
Jeg holder da på med mitt retroskjørt.....og jeg syntes mønsterstrikk er en utfordring i seg selv....Enten blir det lange tråder mellom hver (ja, jeg vet at man skal snurre opp den andre tråden, men finner meg selv ikke flink nok til det bestandig, ivertfall ikke når plagget bare er til meg selv;)). Eller så forsvinner maskene litt bak i arbeidet, når det blir litt stramt.... hehe, det skal ikke være lett....men det ER gøy da. Og jeg kommer til å strikke mer mønsterstrikk!:) Og jeg bare MÅTTE dampe retroskjørtet mitt før det er ferdig, bare for å se at det ikke blir ALTFOR ille...Og det ser forholdsvis bra ut.... Men helt fornøyd er jeg nok ikke... Har du noen gode/sinte tanker om mønsterstrikk? Eller vil dele dine tips om hvordan du får det finest til?

5 kommentarer:

 1. Mønsterstrikk er vanskelig, men så fint det blir! Jeg synes litt "luggete" garn som finull er lettere å få til pent enn superwash. Fortsatt lykke til!

  SvarSlett
 2. Wow så flott skjørtet ditt blir:))

  SvarSlett
 3. Dette er VELDIG PENT STRIKKA, Lena!!! Nå må du slutte å si at du ikke kan strikke mønsterstrikk, for det kan du virkelig!!!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Så flott det blir!
  Jeg er absolutt ikke venn med mønsterstrikking. Har prøvd meg et par ganger, jeg får det bare ikke til. Siste jeg prøvde meg på var et par sokker, de endte opp som leggvarmere :D
  Lykke til :D
  ingvild

  SvarSlett
 5. Det blir jo kjempefint! Mine beste mønsterstrikktips er nok å holde farge 1 og 2 på hver sin side av meg selv - alltid bunnfargen på venstre side, også snurrer jeg hvis det er "sprang" på 5 masker eller mer. Og det er rart hvor mye finere ting blir etter damping :)

  SvarSlett