søndag 27. november 2011

..: november utfordring ble en tuslevest :..
Jeg utfordret dere nå i november til å strikke med disse fargene. Jeg har hatt en vest kvernende i hodet etter jeg la ut det innlegget, og etter 2 dager strikk ble denne til. Jeg kaller den "tuslevest", siden vi kaller snuppa vår Tusletasla. Og er mitt eget mønster. Ble sånn passe fornøyd med den, hun ble jo ganske søt i den. Pappan i huset er litt mer skeptisk, for han er nok mest glad i rosa og lilla, dessuten er ingen av oss glad i rød. Så en god utfordring ble dette for meg faktisk. Men hun er søt med den på, det er viktigst:) Jeg har brukt dobbel alpakka fra drops, og pinne 5. Likte godt detaljene på den, det gjør den på en måte litt ekstra:) Men hempen bak ble skjev, så den må jeg rette på.

I går begynte jeg på ett sett til ei venninne til julegave, i garnet Falk. Det er ett absolutt flott garn, og tror det blir ett ok sett.


I dag er det forhåpenligvis siste dag hjemme med Ida, nå har hun vært hjemme i to uker fra barnehagen fordi hun har hatt lungebetennelse. Det tok lang tid før hun reagerte på medisin, men nå tror vi på at hun er frisk.


Torsdag kveld kom rasekatten vår hjem med hele ansiktet sitt ødelagt. Trodde først at han hadde vært i katte-slosskamp....men det viser seg å være brannmerker!!! Tenk at noen har fått seg til å gjøre slikt med pusen vår! Hadde jeg fått tak i den/de... Vi ser ann sårene, men må jo reise til dyrlege hvis de blir betente, men foreløpig ser det ok etter forholdene.Ha en super søndag alle sammen!!!

3 kommentarer:

 1. Vesten ble stilig på den søte jenta di! Likte spesielt godt klaffedetaljer på skuldre og knappene bak:-)

  Håper virkelig hun er frisk nå!

  SvarSlett
 2. Tøff vest på søt jente, perfekt!!

  SvarSlett
 3. Stilig vest! Den synes jeg du skal være fornøyd med altså.

  SvarSlett