torsdag 24. november 2011

..: Misslykka kjole :..


Julekjolen til Pickles falt jeg bare sååå for, og bestilte orginalgarnet. Strikket den fort, for jeg var så ivrig på at tusletasla skulle ha en hjemmestrikket julekjole i år. Slik skulle det ikke bli. For dere som kjenner meg, vet at jeg ikke rekker opp, og strikker heller ikke en ny.
Jeg fulgte mønster, men la opp til 1 år str, men strikket lengden og slikt til 2-3 år. Ida er forholdsvis smal. Jeg brukte en halv str større pinner da, for da visste jeg jo at den ivertfall ikke ble for liten....særlig. Hva skjer med mønsteret liksom...? Den er jo aaaaltfor kort (enda jeg tok en cm lenger en 2-3 år til og med.... Og trang på armene, men det er min egen feil, siden jeg la opp til 1 år. Men jeg skjønner ikke hvorfor denne ble slik. Tross lengde og større pinner, ble denne fortsatt str 1 år (og jeg sjekket strikkefasthet underveis..).
Nei, skikkelig trist, da ble det ikke hjemmestrikket kjole på Ida til jul i år.... Og hvemsom skal bruke denne aner jeg ikke....Har ikke sydd i knapper, da jeg så den ble for lite....
Kjedelig at ett slikt viktig prosjekt blir misslykka... Og da har jeg igjen ingenting på pinnene...

Huff - jeg skrev en feil her - jeg skrev jeg hadde brukt orginal garnet, og det har jeg, men brukte kun alpakkaen (men samme strikkefasthet).

7 kommentarer:

 1. Å, så surt! Mye rart med pickles-oppskriftene synes jeg!
  Men kjolen var veldig fin! Du får legge den i gavekurven til det dukker opp en verdig mottaker :)

  SvarSlett
 2. Så surt! Legg den bort en liten stund, og ta den frem når den verste skuffelsen har gitt seg. fest tråder, sy i knapper - og vips har du en gave på lur. Den passer nok ei lita frøken :)

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg litt angst her jeg sitter å strikker den samme kjolen i anledning jul. Ser gjerne ut som min heller havner UNDER treet enn på jenta vedsiden av i år hvis de er så små i str. For min toåring er ei stor jente så da er det gjerne ett døfødt prosjekt. Heldigvis ikke begynt på mønsteret enda så når armene er ferdige (noe jeg synes virka litt smale rundt armen), bør jeg gjerne strikke noen cm til. Kjedelig altså når man bruker så mye penger på orginal garnet!!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Nydelig kjole så skjønner at det er litt irriterende at den ikke passet. Men du har ikke vurdert å selge den?!? Skulle nok fått brukt den på den minste jenta mi i hvert fall, om enn ikke før neste jul da... :)

  SvarSlett
 6. Veldig kjedelig! Kanskje den kan brukes som gave til en liten baby?

  SvarSlett
 7. Jeg har litt dårlig erfaring med størrelsene hos Pickles, bare se innlegget med kjolen jeg har strikket for en stund siden. Så nå sjekker jeg mål og strikkefasthet før jeg starter... Men for all del, julekjolen er jo nydelig og den hadde virkelig kledd din herlige frøken!

  SvarSlett