fredag 23. mars 2012

..: På pinnene nå :..

For de som kjenner meg, vet at jeg til tider kan være spontan, men at jeg også i visse settinger er litt "kjip" og "safe".....

I strikkingen min er jeg spontan. Og jeg eeeeelsker og starte på nye prosjekter med nytt garn og nye farger, selv om jeg har 4 (eller flere) andre prosjekter som venter ;)

Og jeg tillater meg dette, med glede og iver:)

Tenkte jeg ville vise frem litt av det jeg har på pinnene nå.

Først har jeg Wood Hollow Hat ferdig, men skal også strikke Wood Hollow mittens før jeg sier meg ferdigstilt:). jeg skal også ha en dusk på luen, og tror kanskje jeg skal gå får en i "pels".

Votten er en av to Grove votter, som jeg elsker! Morsomme å strikke, og digger den i rød! De skal bli til en kollega, og må være ferdig innen 1.juni (selv om det da er sommer og man ikke bruker votter gleder jeg meg såååå til å gi henne disse!)

Så er det mitt nypåbegynte prosjekt - Olive genser til meg selv:). Tenkte jeg skulle ha 3/4 arm på denne. Det er mange på forum som strikker denne nå, og det er super-ekstra-hyggelig!:)Så er det mine haster-ikke-halser A million Stripes Loop som jeg strikker til meg og min datter:), tenkte vi skulle ha like. Men disse haster ikke å bli ferdige med, bare kosestrikk, når jeg vil strikke striper (som jeg absolutt digger!)


Her er en ting som haster litt, en kåpetunika til snuppa. Den hadde jeg tenkt hun skal bruke i vår, så her må jeg snart gjøre noe mer. Kjempemorsom med masse flettestrikk og herlig garn!Til slutt Eskimo genseren "White Chocolate" som jeg ikke vet helt hvem skal få. Men tror dette blir en julegave.


Også har jeg evighetsprosjektet mitt The Great American Aran Afghan teppe, men der er jeg fortsatt bare ferdig med en lapp. Men ikke noe press på dette prosjektet, da blir jeg bare lei, tar en lapp i ny og ne;)


Ja, ha en god fredag og helg da! Og kos dere med strikkingen!

13 kommentarer:

 1. Flott å sjå at det er andre som og har fleire prosjekt på ein gong. Me er nok mange i denna kategorien. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 2. Så mange fine prosjekter. Alltid gøy å begynne på noe nytt. Jeg er slik at jeg er det noe jeg vil strikke må jeg bare begynne så jeg ikke glemmer det liksom :-)

  Nå skal jeg sove litt etter nattevakt så er det helg. Fredagskveld med familien, godis og strikking er det beste jeg vet!

  God helg!

  SvarSlett
 3. Ojojoj så mye flott du har på pinnene! Kjenner meg igjen i "glede og iver" over nye prosjekter, hihi ;)

  Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til den Olive-genseren for den var bare SÅ nydelig!

  Gleder meg til å se reultatet av alt du har vist frem her :o)

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Jeg Må ha flere prosjekter på pinnene. Noe er Tv-strikking, noe er buss-strikking osv. Dessuten stimulerer det til kreativitet, tror jeg :-). Ha en kreativ helg!

  SvarSlett
 5. Så mye lekkert du har på pinnene. Den Olive genseren så herlig ut, og er nå lagret blant mine favoritter på Ravelry. Kanskje jeg våger meg på et så stort prosjekt en gang jeg også. :)
  Hvis det er noen trøst har jeg alltid MANGE prosjekter på pinnene jeg. :)

  SvarSlett
 6. Så mye fint du holder på med :) Ha en god helg og kos deg med strikkingen!

  SvarSlett
 7. Wow, ja her vert det mykje flott!! Ha ei fin helg:))

  SvarSlett
 8. For en herrlig gulfarge på den lua! Har fått helt dilla på gult..
  Blir spennende å se når den flette-genseren din er ferdig, for den har jeg nemlig også begynt med..
  Det går bare veldig saaakte siden jeg også er så "flink" å strikke på flere ting samtidig:)

  Ha en fin helg:)

  Klem Line

  SvarSlett
 9. Morsomt å se hva du har på pinnene. Jeg lager sånne innlegg innimellom selv, og da blir jeg alltid så inspirert til å fullføre prosjektene. To fluer i en smekk altså.. Fantastisk påskegul lue, forresten!

  SvarSlett
 10. Ha ha , altid morsomt at se at man ikke er den eneste der har gang i flere projekter , du er flink til at strikke Lena !! :-))

  Klem

  SvarSlett
 11. Multitasking! :) Wow, er så imponert over flotte prosjekt og så stor variasjon både i teknikker, farger og garn. Herlig! :D Det er jo inspirerende i seg selv! Flinke du!

  Ønsker deg en herlig torsdag!
  klem

  SvarSlett
 12. Så mye fint du holder på med! Jeg har også strikket den wood hollow luen, og det gikk som en lek med det morsomme mønsteret. Men jeg visste ikke at det fantes wood hollow votter også! De blir jeg nødt til å sette opp på strikkelisten:) Den gule luen din var bare råstilig!

  SvarSlett
 13. Wow, hwe var mangew flotte prosjekter! Moro med litt å veksle i, det er sant. God påske.

  SvarSlett