torsdag 15. mars 2012

..: ja, jeg vet jeg har dilla! :..

....og ønsker meg en (eller flere) som kunne hatt den samme lidenskapen som meg.... Når jeg får en dille, blir jeg veldig spontan.
Jeg har sett på Brooklyn Tweed en stund. Men har først i det siste fått virkelig øynene opp. Også tenker jeg litt.... Kunne helt uformelt tenkt meg noen å strikke samstrikk med disse lekre mønstrene med! Samrbeide med å finne det samme man har lyst til å strikke ca. 1 gang i mnd ( eller sjeldnere hvis det passer bedre)
Tror det hadde blitt koselig å ha en brooklyn tweed samstrikker. Og det blir ikke noe press, og vi begynner ikke på noe nytt før man er klar for det
Bare kos med andre ord.
Noen som føler at dette kunne blitt koselig sammen med meg?

Tenkte vi kunne kalle den første for " brooklyn tweed samstrikk #1: påskekos"

(dette innlegget er lagt inn på et forum også)

9 kommentarer:

 1. Hadde aldri hørt om Brooklyn Tweed før jeg. Men de hadde masse nydelige mønstre. Forelsket meg bl.annet i et babyteppe der. Men det er et stort prosjekt - og babyen min er ikke baby lenger....
  Hva slags prosjekt har du tenkt å begynne med?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) Jeg hadde tenkt til at den personen som ville være med på dette, bestemte det sammen med meg:). Jeg holder faltisk på med grove vottene dems, og de er bare super-morsomme å strikke! Derfor vil jeg prøve dette:). Kunne du tenkt deg dette?

   Slett
  2. Det høres litt morsomt ut. Er det bare en du vil ha med deg, eller flere? Jeg vet ikke helt om jeg vil binde meg til å strikke mange av dems prosjekter, for jeg har så mange andre ting på to-do lista mi også.

   Slett
  3. Koselig uansett, om det blir kun meg og en til, eller om vi blir flere:)

   Slett
 2. Så mye fint det var her inne! Jeg falt for den genseren som heter Stasis i den nyeste lookbook, så om du finner ut at du skal strikke den, kan det fint være at jeg henger meg på:)

  SvarSlett
 3. Hei, jeg kunne godt tenkt meg å være med på en samstrikk av Brooklyn Tweed. Jeg har fulgt Jared lenge, men har aldri fått strikket noe av han. På min To Do liste står Cobblestone og Bedford. Liker også godt vottene du strikker, men føler at jeg nå er litt mer på vårfølelsen og ikke i vottestrikkingmodus. Åpen for andre forslag så vi kan godt diskutere litt :)

  SvarSlett
 4. Har ei på jobb her som også vil være med på samstrikk. Hun har ikke blogg, derfor skulle jeg legge ut ønske hennes her. Hun ville gjerne være med å strikke rosebud. Noen som vil være med på den?

  SvarSlett
 5. Vil heller strikke vottene dine enn Rosebud. Følger med for å se hva dere lander på :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Men de er jeg allerede halvveis på...;)

   Slett