onsdag 14. mars 2012

..: Garnvenn-pakke og votte-lyster :..

Det er alltid så koselig å åpne pakke fra garnvennen min:) Og denne gangen tror jeg hun har lusket på meg, og funnet ut at jeg var tom for akkurat denne fargen i Drops Alpaca;) Fargen på bilde viser helt feil, den er mer blågrønn. Alpaca til Drops er ett av mine desidert favorittgarn, og jeg har masse av det - og kjøper mer:) Men bruker ikke så mye, tror jeg betrakter det som skatter ;) Men en gang finner jeg flotte prosjekter til det:) Og til vinteren blir det nye ting til snuppa i dette garnet:). Eller så hadde garnvennen min sent meg te igjen, og det er genialt - jeg elsker te (og den forrige jeg fikk var kjempegod og genial, siden man bare løser opp selve teen i vann uten posestyr:)). Fikk også flotte knapper! Og krydder:) Tusen takk for flott pakke igjen kjære Guri. Din kommer om ikke så altfor lenge. Garnet har vært klart lenge, men ikke funnet helt ut hva annet jeg vil sende deg ennå:)

Disse vottene har jeg sett på en god stund, og det må være de flotteste vottene ever! tenk og eid slike da!!!? Men jeg vet med meg selv at dette blir for mange farger på en gang....samtidig liker jeg å utfordre meg selv....men litt usikker på akkurat så stor utfordring... Men de er bare såååå vakre! PEERIE FLOOERS votter ....sukk....

4 kommentarer:

 1. Bra du likte pakken! Og synske evner har jeg nok ikke, men synes denne fargen på alpakka-garnet er så fin :)
  Vottene var kjempefine og skjønner godt at du har lyst til å strikke dem! Og dem klarer du å strikke uten problemer! Det ser ut for meg som man bare strikker med to tråder samtidig, og det er jo ikke vanskelig. Men stripene/fargeskiftene kommer ofte, så det kan bli mange tråder å feste!
  Ha en fin dag! Stor klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Synsk er du nok ikke, men du kjenner meg ganske godt på hva jeg liker;)
   Ja, det spørs om jeg klarer å la være å strikke disse vottene altså....men jeg vet det blir tenner's gnissel;)

   Slett
 2. Så fin pakke!
  Og jeg er veldig enig om at disse vottene er vakre :)

  Ha en fin Torsdag,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 3. Så flotte votter! De strikker nok du lett som bare det så flink som du er! snakkes snart! klem mariann

  SvarSlett