torsdag 8. mars 2012

..: på utstilling :..


På bloggen til monstermønster fikk jeg denne ideen...og fant ut at jeg har en klar vase jeg aldri bruker, den er rett og slett for stor:)

Men ikke for stor til mine strikkeprosjekter som er i gang;) Dette er de tre jeg har på pinnene nå (de store får ikke plass oppi her). Overskriften sier på utstilling,og det blir jo litt slik. Selv om jeg har den stående ved siden av sofa da -hehe. Men delikat å se strikketøyet sitt i klart glass, istedenfor oppi poser og vesker:) Begge te to øverste prosjektene har jeg begynt på det siste døgnet. Jeg har vært plaget med migrene, men mellom anfallene har jeg fått strikket litt:) Og det gule begynte jeg på idag, må nødt til å begynne strikke med litt spreke farger, det blir jo så fint når alle andre gjør det! Så ikke bare brun,beige og lilla mer altså....hehe.

Nå har migrenen slippet helt taket virker det som, og da kan jeg puste ut lettet for denne gang..Anfallet denne gangen ble utløst av min bekymring for jenta vår, hun er syk igjen....og det plager meg skikkelig at hun skal være så utsatt. Brystet denne gangen og virker det som..feber,hoster og kaster opp slim....Men vi får bare vente på sommeren vi, og håpe det blir litt bedre da:)

12 kommentarer:

 1. God bedring til dere begge. Ikke noe kjekt når de små er syke....
  Men det er godt å ha strikketøy å ty til. Det får iallefall meg til å slappe av litt....
  I dag har jeg en hjemmedag med foten på bordet og betennelse i kneet. Jammen godt at hendene er friske så jeg kan få strikket litt...

  klem

  SvarSlett
 2. Kjempe lurt å stille ut strikkingen slik! Da glemmer man den ikke helt heller, selv om man begynner på flere prosjekter... hehe.
  Ønsker dere god bedring!!!

  Klem LiSa

  SvarSlett
 3. God bedring til både deg og vesla. Fint med strikkinger i vase, det var nok hos Monstermønster du så det :)

  SvarSlett
 4. Ikke lett med syke barn :-(
  God bedring.
  Stilig vase, og innholdet visner ikke eller trenger vanning :-)

  SvarSlett
 5. Stilig variant dette, og masse god bedring til deg og jenta di

  SvarSlett
 6. Veldig artig ide!! God bedring til den lille syke, ikke noe gøy! Høres fryktelig ut med migrene, så god bedring tl deg også.

  SvarSlett
 7. Morsom idè! God bedring til dere begge!
  Ønsker deg god helg! Klem :)

  SvarSlett
 8. Kult! :-) Skikkelig dekorativt!
  Svarer på spørsmålet ditt her: Vi har to par strikkevotter og et par polvotter i barnehagen nå. Det holder vanligvis på ordentlige vinterdager, men når sola er framme og det drypper fra taket, blir vottene fort bløte også... Min erfaring er at det aldri blir nok votter i barnehagen!
  God bedring til dere!

  SvarSlett
 9. Jeg gleder meg skikkelig til å se hva det gule blir. Det var en deilig, vårlig farge!! Går mye i blått og brunt hos meg om dagen, og jeg kjenner at jeg snart trenger noe sprekere. En påskegul utfordring hadde vært midt i blinken!

  Ønsker lille jenta di god bedring!!

  SvarSlett
 10. artig å kunne inspirere!

  Gult garn kjøpt inn her og, det er mange pr siden sist!

  SvarSlett