mandag 2. april 2012

..: Garn-godis :..

Denne helgen har vært skikklig bra for økning av garnlager (ytterligere - erhm). Jeg klarte ikke la være å bestille garnpakkene til ask på ull.no som er til sterkt redusert pris. Men for ikke å få single nøster, måtte jeg jo bestille 3 pakker (!). Se på de NYYYYYDELIGE nøstene da, med flotte farger! Gleder meg stort til å lage noe med disse:)


På lørdag fikk jeg pakke i posten, og jeg tenkte "atte...jeg har jo ikke bestilt noe....?". Husker dere jeg sendte Janne som har maskeball-bloggen julekjolen til Ida med noko attåt?! I helgen fikk jeg takke-pakke fra henne. Og hva sender hun?! Nyyyydelige nøster, i det nye garnet til Du store alpakka, sky,soul og air! Samt ett håndlaget kort, og nyyyyyyyyydelige knapper! Jeg ble helt målløs, og glad for at strikkeplaggene mine ble så satt pris på:)Helgen ellers har vært superkos! Fredag ettermiddag signerte vi kontrakt på campingvogn, så vår/sommer-sesongen vår blir på Skallevold camping utenfor Tønsberg! Gleder meg sykt! Syntes det er så kos med campingliv:)

Lørdagen fikk vi også shoppet litt, samt reist på påskeutstillingen i Stavern! Mamma har stilt ut flere bilder der. Det var utrolig flott å se så mye fine ting og bilder!

Vi reiste tilbake en tur i går, for å kjøpe to bilder til Ida sitt rom, samt at jeg kjøpte meg to hjerte-smykker!

Videre gikk turen til svigerinnen min som hadde åpent hus i forbindelse med sin 40-årsdag. det var også veldig hyggelig. Koselig å få vært litt sosial nå, som Ida er litt oftere frisk.

Hun har begynt på astma-medisiner nå, for å se om det kan hjelpe henne. Det virker som at hun får veldig fort luftveisinfeksjoner, og ett snev av astma kan være grunnen.

Og idag skal jeg rett etter jobben, til mariann som har belimas hus bloggen, for å skravle og strikke litt. Det gleder jeg meg veldig til!

Ha en super dag, uke og påske folkens!

Klem

7 kommentarer:

 1. Så utrolig mye lekkert! Snakk om en inholdsrik helg på mange måter! Ull.no, der har jeg enda ikke vært.. (det var dumt) De garnpakkene, er det garnet greit til feks barnetepper og nøstebarn eller hva passer det til? Må nok ta en titt skjønner jeg;)
  Ha en fin påske

  SvarSlett
  Svar
  1. Garnet er ikke kløfritt, det er 100% ull, men klør overraskende lite allikevel. Strikkefasthet 24m på pinne 3,5-4.

   Slett
 2. Du falt for fristelsen ja! :) Har vært inne og siklet på garnpakkene jeg også, men portoprisen holdt meg tilbake. Den slapp du med 3 pakker. Herlig garn, jeg er litt misunnelig! Ha en fin påske! :)

  SvarSlett
 3. Åå, det var litt av en garn-haug! Herlig syn for strikke-damer ♥ Gleder meg til å se hva du strikker av disse. Jeg har ikke hørt om hverken nettssiden eller garnet før. Så mye spennende som fins der ute! :)

  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 4. WOW, DET var mye garn gitt. Tipper du har planene klare allerede ;) HELDIGGRIS ;)

  SvarSlett
 5. Så heldig!:) Og så fint garn og fine knapper! Må jo bli noe lekkert ut av dette:) Ønsker deg ei kjempefin påske!

  SvarSlett
 6. Fristende! Jeg prøver å holde stand, men det er så innmari fristende, ærlig siden jeg digger melerte farger. God påske!

  SvarSlett