lørdag 17. desember 2011

..: vellykket byttehandel:) :..

Idag har vi vært en runde på julegavelevering, og turen gikkogså innom en herlig dame , som har bloggen Hos Milla. Hun er også en av mine barndomsvenninner,men har ikke sett henne live siden jeg sikkert var 18-20 år! Så det var skikkelig hyggelig å hilse på henne igjen. Hun så Ida sin rosa kittel jeg strikket til henne tidligere, og ønsket seg en i lilla til sin datter. Hun ville gjengjelde tjenesten ved å sy til Ida. idag byttet vi plagg:) Jeg fikk melding av henne rett etter at vi hadde kjørt derifra, og da kunne hun fortelle at kittelen var godkjent:) Det var hyggelig:)


Dette er buksen hun sydde til Ida, den ble bare såååå søt!

Og dette er tunikaen hun sydde, jeg liker så godt sånne store tunikaer på Ida, hun kler det så godt:)

Tusen takk Camilla, for nydelig byttehandel!!!

5 kommentarer:

 1. Så fint å se det på. Og at det passer også:) Hun er jo så kjempe søt, lille Ida. Godt å se deg igjen, Lena. Vi er superfornøyd med kittelen altså!!!

  SvarSlett
 2. Så flott! Buksa var knallfin, synes jeg!!

  SvarSlett
 3. For en flott byttehandel da! :) Søte Ida :)

  Og nå så jeg strømpene du ha sydd, så lekre! Jeg holder også på med strømper, men de skal kun være til pynt så er bare mini-strømper :)

  Ha en herlig 4.søndag i advent.

  Klem

  SvarSlett
 4. Skjønn frøken i fine plagg!
  Er innom for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL!

  SvarSlett
 5. Så skjønne klær på ei lita jente... gøy at vi har så mye likt ( 2 gutter, ei jente og to katter) legger deg til på bloggen min jeg hvis det er greit? Godt nytt år Lena... hilsen Mariann i Stavern

  SvarSlett