torsdag 15. desember 2011

..: prøvelapp til GAAA teppet! :..
Jeg har fortsatt ikke helt bestemt meg om jeg skal begynne på det vakre teppet, hvilket garn og farge jeg eventuelt skal ha er jeg også usikker på.


Og jeg som aldri prøvelapper noe som helst (med unntak av en eller to ganger tidligere utskeielser) har begynt på en hel lapp til teppet. Bruker den nok til en liten pute til dukka til prinsessa eller noe slikt.


Jeg har strikket prøvelappen i safir, som jeg har fått av garnvennen min, og jeg liker egentlig veldig godt det garnet! Så jeg snuser litt på om jeg kanskje skal gå for det hvis jeg begynner på teppet til neste år....hmm...så var det farge da...blir vel i denne natur, eller lys grå kanskje...? Eller kanskje rubin fra samme leverandør, det er jo superwash...Vil ha det tidløst ivertfall, så det aldri "går av moten".

2 kommentarer:

 1. Hej Søde Lena

  Tak for kommentar , det var virkelig sødt af dig :-))

  God aften / Klem

  SvarSlett
 2. Åh, jeg beundrer at du i det hele tatt har mot til å vurdere å strikke dette :) Teppet er nydelig! Tenk å eie ettt slikt, som man i tillegg har strikket selv.
  Jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet jeg aldri ville komme i mål. Men håper din prøvelapp gjør at du blir HELT sikker på at dette vil du ha! :)

  Ha ei koselig helg :)
  Stor klem

  SvarSlett