tirsdag 27. desember 2011

..: Vel overstått :..


Ja, idag var det jobb igjen for minegen del, guttene er hos pappan sin og mann og datter er hjemme og koser seg på dagen. Men jula har vært fin, alle sammen hos oss:) Liker så godt julebordet vårt, og elsker servicet vi bruker til pent:). Fine barn har vi, som sitter foran juletreet og er så glad i hverandre. Tusletasla forsto pakker i år, og pakker ivrig opp...
Men er av favorittgavene til henne var denne liksom-kaka! Den lekte hun med 30 minutters tid før hun trengte en ny gave;). Guttene var også ganske nysgjerrig på gavene:). Og tross i at min strikkede julekjole som var tiltenkt denne dagen ble for liten, fikk Ida er fin kjole allikevel!

Kjekke guttene mine blir, og store:) Her kan dere også se "Dolce Gabbana" skjørtet jeg strikket til meg selv for denne dagen. Og til slutt dagen etter med en av de desidert best mottatte gavene til Ida, en stooooooor Nasse!


God romjul alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Når jeg ser på bildene dine... så må jeg si at jeg savner da barna var små ! Har jo heldigvis barnebarn nå, men de ser jeg jo ikke hver dag da !
  Nydelige barn du har :)
  Ha en forsatt fin romjul :)

  SvarSlett
 2. For en fantastisk Nasse! Skjønner godt hun smiler fra øre til øre :)

  Fortsatt god jul til dere!

  Stor klem ♥

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder av vakre barn ♥
  Nasse er virkelig kul!!

  Nyt resten av romjula
  - klem

  SvarSlett
 4. Så fine og glade unger,juleglede i familien:)

  Fortsatt god romjul:)

  Hilsen Mathea på forumet

  SvarSlett