onsdag 26. oktober 2011

..: Min lille cupcake :..

Mønster: Made by Cecilia's cupcake hat

Garn: Alpa fra Europris

Pinnenr: 3,5


Min lille, snille, pliktoppfyllende modell er ikke lenger så villig... Hun nekter hver gang hun skal ha på seg noe strikka klær(heldigvis gir hun seg når de først er på.

Så nå må jeg begynne å jage henne med både strikken og kamera;)

Bilder blir det nå til slutt, men ikke alltid like bra bilder. Her er noen action bilder med henne og cupcake lue. Er ikke helt stolt av at hun faktisk får melk på tåteflaske enda heller, men da fikk jeg ett ok bilde (og hun slutter vel med den til slutt, litt kos må man jo ha...hihi).

Luene er jo bare helt nydelige.

Jeg fulgte mønsteret slavisk, og syntes nok at det rosa partiet ble litt for kort, velger den nok ett par runder lenger neste gang slik at den blirlitt mer baggy.

Jeg må nok en gang si hvor godt jeg liker alpa garnet til Europris. Og nok en gang blir jeg overrasket over at det er akryl i det, for jeg merker det ikke!

Pappan sa snuppa skulle ha på seg cupcake lua i barnehagen i morgen, så tror han likte den og:)

Da var det liksom kvelden igjen allerede, prinsessa mi sover - prinsene mine er fortsatt oppe - men nå skal jeg gå å dusje 5-åringen og mars i seng:). Så skal jeg bestemme meg for hvilke av alle prosjektene mine på pinner jeg skal ta for meg i kveld.

Ha en super onsdagskveld!5 kommentarer:

  1. Nydelig lue og nydelig modell:)

    SvarSlett
  2. Skikkelig søt lue! Og Ida er bare nydelig, ho!!!!

    SvarSlett
  3. Haha, det der er akkurat som hos meg. Jeg har strikket cupcake-lue til min også og hun NEKTER å ta på noe på hodet for en fotosession :D Det er greitt når den først er på og vi virkelig skal ut på tur!! ;) Tidige de små. Flott variant med "kirsebæret" på toppen!

    SvarSlett