fredag 14. oktober 2011

..: Julestrikk...og annen strikk :..

Bilde lånt fra pickles
I går la pickles ut disse flotte juleplaggene! Jeg umiddelbart falt for kjolen, og vil at tusletasla vår skal ha denne på julaften...mannen var ikke helt enig tror jeg....men jeg har fortsatt bestemt meg for å strikke den til henne til jul, så får den bli brukt en av de andre juledagene:)Jeg har litt lyst til å lage meg en liten oversikt over hva jeg ønsker å få strikket frem til jul.
Enkel Kittel med hette strikker jeg på bestilling, så denne er begynt på.- ferdigJulefinkjole til jul til vår egen tusletasle.- ferdig, men for liten:(Frøkenvotter i gave. - ferdigG-Anette's høsthals i gave. - ferdigYogasokker i gave. - ferdigTubesokker i gave. - ferdig"Ute på vift" hals i gave -ferdigHerrelue i gaveRetroskjørt til DG til meg selv til jul. - ferdigKjole til babybornStrikket mønsterlue


Vest til gutt, str 3 år.Dette er det jeg foreløpig ønsker å strikke før jul, føler jeg må stå på egentlig:) Hehe. Men det kommer sikkert nye prosjekter underveis;). Tror jeg skal bruke dette innlegget til min egen oppdatering fremover!.....og egentlig har jeg jo opptil flere prosjekter igang allerede, men for ett luksusproblem:)

6 kommentarer:

 1. Wow så masse flott du skal lage til jul!

  SvarSlett
 2. Jeg synes at kjolen var kjempefin! Jeg ville kanskje valgt lange armer, da kan den brukes hvor som helst i den kalde årstiden. Og hvis du strikker den rød blir den vel mer julete, kanskje pappaen liker det bedre? Selv synes jeg blått eller lilla er kjempeflott på en liten jente :)

  SvarSlett
 3. Den julekjolen var jo knallfin......står herved på to do listen min ;) Takk for tips ;)

  SvarSlett
 4. Kjolen kommer til å bli fin. Fant ut at julen nærmer seg jeg og, og må få satt opp to do listen i dag jeg og tror jeg.

  SvarSlett
 5. Den julekjolen beit jeg meg merke i, jeg også! Knallfin :)

  SvarSlett
 6. Åååå så kjekt, du har min barnelue m/blomst på planen. Så artig å se at andre liker det man finner på. Små gleder :)

  Mye flott du har på lista, kjolen inkludert. Kjør på, hehe. Lurt å gjøre det slik. Ofte ser man noe man vil lage.. og mer og mer og mer.. Til slutt glemmer man litt og slik går dagene. Never ending story, thihi!

  Lykke til med prosjektene! :P

  SvarSlett