onsdag 26. oktober 2011

..: Gått litt bananas på strikkenett.no :..
Ble visst ett lite innlegg til på meg i kveld.

Bestilte i går, hentet pakken på posten i kveld:) Har kost litt med det. Må si at service på strikkenett.no er super! Og kjapp! Det er viktig for en strikker som vil ha pakken NÅ:)

Har en plan for det meste av garnet...*kremt* ...eskimogarnet skal ivertfall bli en genser til meg selv som jeg har funnet mønster på Garnstudio. Lace-garnet har jeg vært nysgjerrig på, og det er det MYKESTE jeg har tatt i av garn ever! Jeg elsker alpakka garn, og Drops sitt er ett av mine favoritter, så der har jeg bare handlet inn litt:) men tenkte det røde, oransje, og oker skulle bli en stripete jakke til snuppa. En liten brainstorming....hva ville DU brukt garnet jeg har kjøpt til:)?

4 kommentarer:

 1. Her har du mye å kose deg med framover!!! Masse fint du kan få ut av dette garnet :) Men jeg vil ikke komme med noen forslag; du er så flink til å finne spennende prosjekter selv! Gleder meg til å se hva det blir!!

  SvarSlett
 2. Så massse hææærlig garn,du kommer til og få laget mye flott utav dette regner jeg med. Alpakka er en av mine storfavoritter,så deilig og mykt.
  Takker for titten,det har vært en fornøyelse å lese og se alt det flotte du lager.
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Mye fint garn! Jeg har ofte storbestillinger fra Strikkenett, men er ikke flink til å vise det fram på bloggen. Ser jo at jeg burde det, slike bilder er jo godterier for strikkedamer ;)
  Den grå og rosa alpakkaen blir nok noe fint til lillesnuppa, ellers så er det vel ikke fritt for at du har idèer og inspirasjon selv ;) Lykke til!

  SvarSlett
 4. Å, det var en fristende garn-haug! Alle snakker så varmt om Strikkenett så tror jaggu jeg må prøve det neste gang. Spesielt hvis de er så raske. For jeg er ikke spesielt tålmodig når jeg først har bestemt meg for noe, hihi :)

  Syns du har flott planer for garnet!

  Klem

  SvarSlett