onsdag 21. september 2011

..: skal, skal ikke..? :..

Nå vet jeg at mange av dere syntes jeg er utrolig fjollette, men det får så være.
Jeg var på europris en tur i går, og så ett utrolig flott garn (som jeg ikke finner noe sted på nettet),i en utroooolig flott blåfarge. Ja, jeg kunne strikket noe til guttene mine i det, men de er ikke sånn jublende glad for strikka plagg (siden det klør litt) . Så da blir det jenteplagg da, siden prinsessa vår fortsatt ikke har så mye å si på hva vi kler henne i.
Luftet for mannen at jeg kanskje hadde lyst til å strikke en jakke til Ida i den blåfargen, og han er enda værre enn meg, og sa at det var ikke sikkert han tok på henne den. Jada, vi er, ærlig nok, nøye på farger -jente og gutt (selv om jeg fint kan ta på guttene mine en rosa skjorte eller vest, men det var ikke før det var 150% sikkert at man ikke kunne ta feil av at de var gutt). Nå har jeg hatt to gutter, med mye blått,brunt og grønt, så behovet for å strikke blått til prinsessa burde vel egentlig ikke være så stort....men den blåfargen på det garnet var bare sååååååå lekker!!!!
Her er jakken jeg kunne tenkt meg å strikke det i: Drops jakke .
Jeg har tenkt på garnet og jakken i hele dag, så nå blir det spennende om jeg faktisk reiser ned til europris igjen i morgen og kjøper den lekreste blåfargen du kan tenke deg.....

6 kommentarer:

 1. Spør du meg, så funker blått finfint til jenter også :) Jakka du linket til er jo ganske søt og feminin av seg, og så kunne du kanskje bruke noen rosa/røde snuppesøte knapper for å forsterke det inntrykket...
  Tenkte også på at du kan strikke vest til gutta, som de kan ha genser/skjorte under. Da klør det kanskje ikke så mye?
  Lykke til med avgjørelsen :)

  SvarSlett
 2. Har akkurat strikket vester til gutta:) Eller ferdig med en, og holder på med en annen:)

  SvarSlett
 3. Hihi, jeg er ganske sikker på at du er på Europris i morgen med blå nøster i din favn ;) Og enig med Sassas mamma, den jakken var super-jentete så ingen problem med blå da syns jeg :)

  Lykke til! Gleder meg til å se resultatet ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Skal selvfølgelig!

  Jeg strikka ei blå jakke til nuska mi da hun var liten, den var masse i bruk i to år, klarte faktisk å bli utslitt.

  SvarSlett
 5. Jeg synes blått er kjempefint til jenter, så lenge det ikke er blått OG guttete! Så selvfølgelig... SKAL! Håper vi får se Ida i søt blå jakke snart! :)

  SvarSlett
 6. Den jakken her jeg oversett inne på sidene til Drops, men den var jo kjempefin! Trenger en finere strikkejakke til jul etc for å ha over kjoler tenkte jeg.

  Og gå for blått! Jeg strikker i all slags farger til snuppa, hun har både rosa, blått, grønt og rødt. Er faktisk oftest når hun har på rosa kjole vi får spørsmål om det er gutt eller jente ;)

  SvarSlett