søndag 25. september 2011

..: misslykka vest.... :..
Litt kjedelig når man legger hele sin sjel i en ting, og jeg for en gang skyld kan finne noe til guttene å strikke. Strikket denne til min 9-åring (i str 10 år), men den er helt feilproporsjonert:( Kort i bolen, og aaaaaltfor stor og vid over:(. Så det var kjedelig. Får håpe den passe i lengden den gangen den passer over...(jeg vet jo med meg selv 90% sikkert at jeg ikke kommer til å rekke den opp å strikke den lenger da..)


Mønster: Smart til barn fra Sandnesgarn


Garn: Lima fra Drops ( ett garn jeg liker veldig godt å strikke med!:))


Pinnenr: 3,5
8 kommentarer:

 1. Det er jammen ikke alltid at ting man strikker blir helt vellykket, men kanskje den kan passe en dag... Fin farge og garnet er jo deilig!

  SvarSlett
 2. Ja, ja, det er i alle fall bedre at den er for stor da:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig synd! Jeg har sagt det flere ganger, at strikking er risikosport ;) Og rekke opp? Aldri! Hihi :) Håper den en gang kan passe likevel! :)

  Så nydelige bilder av deg og familien i forrige innlegg!

  Stor klem ♥

  SvarSlett
 4. Så kjedelig når det ikke blir helt sånn man tenker. Jeg er heller ikke den typen som rekker opp, da får den heller ligge til den passer en eller annen.

  SvarSlett
 5. Uff, så kjedelig når sånt skjer! MEn, kanskje du kan klippe av akkurat over vrangborden nede på vesten, for så å plukke opp masker og strikke nedover? Dette har jeg gjort en gang - med stort hell! Blir ikke like mye som må strikkes på nytt da vettu :)

  SvarSlett
 6. Kjedelig når en legger så mye arbeid i det. Men håper den kommer til å passe en gang for den var veldig fin og fine farger.

  SvarSlett
 7. Så kjedelig med slike mønster. Det er jo mye arbeid på en slik vest, og da vil en jo at det skal passe!! Fine farger var det også på den :)
  Tusen takk for fin pakke! Den kom lørdag, så jeg skal blogge den så snart jeg får tid, og har fått ladet opp batteriet på kameraet :)Jeg sendte pakka til deg på fredag, så jeg håper du har den i dag :)

  SvarSlett
 8. Urk, det er kjempekjipt når det skjer! Men tenkte på.... Kanskje denne hadde vært tøff med en skjorte under som henger utenfor ei dongeribukse..? :)
  Du lager utrolig mye flott, storkoser meg her og ser på alle de flotte kreasjonene dine :)

  SvarSlett