fredag 16. september 2011

..: Enkel kittel med hette :..

Pickles har fornøyelige mønster altså:) I mitt forrige innlegg postet jeg litt garn jeg hadde kjøpt, dette er ett resultat av det nydelige garnet. En enkel kittel med hette , tykk og god:) Jeg ble veldig fornøyd med dette garnet og kittelen. Gleder meg til å prøve den på prinsessa:)

12 kommentarer:

 1. Denne var kjempefin! De små rosene passet veldig bra :)

  SvarSlett
 2. Dette var jo en veldig fin sak! Har ikke sett den hos Pickles, kanskje det er en stund siden jeg var innom der... Tror fargen blir nydelig til Ida :)

  SvarSlett
 3. Er det Topp'tå garnet fra innlegget under? Fargen så helt annerledes ut. Herlig kittel! Nesten så den må opp på strikkelisten min og, men den er så lang nå, at blir vel ikke ferdig før til neste vinter isåfall..

  SvarSlett
 4. Veldig søt!
  Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 5. Å herrefred så fantastisk! Jeg har sett på denne selv, og nå fikk jeg virkelig ekstra lyst å strikke den. RÅLEKKER!!

  SvarSlett
 6. Kjempe fin Lena! Jeg har sett den på Pickles sida. Du er så flink! Strikker du på bestilling?

  SvarSlett
 7. Denne har blitt poppis nå :) - ser den i flere blogger. Jeg kjøpte oppskriften med en gang den kom, men har jo ikke funnet tid til å strikke den ennå... Ser nå at jeg må prioriterer den!
  Lekker!
  Tenker snuppa di blir kjempe søt i denne :)

  God helg,
  klem

  SvarSlett
 8. Sassas mamma - rosene ble til der fra en feil faktisk ;) hehe. Måtte skjule at jeg hadde glemt en runde med riller;)
  Lena - ja, det er garnet fra innlegget under, men fargene ble litt forskjellige. Det er nok fargen på innlegget under som er mest riktig:)
  Elisabeth - den BLE nyyydelig på Ida, hun var bare råsøt i den:)
  Milla - i utgangspunktet strikker jeg ikke på bestilling, men innimellom blir det slik allikevel. Ikke stooooore prosjekter (for det er så utrolig mye jeg vil strikke til meg selv om mine - hehe), men enkle og spennende oppdrag er jeg åpen for, spesielt siden det er deg da, hvis det var det du mente. Jeg gjør det ikke for "hvem som helst":)

  SvarSlett
 9. Jeg tenkte på den kittelsen i str 4-5 år. Vi kan evt også gjøre et bytte. Jeg syr til snuppa di og du strikker til mi. Jeg betaler selvfølgelig for garnet. Kan du ikke tenke litt på det da:) Og forresten; jeg vet akkurat hvordan det er å ha nok med prosjeter i familien. Man får jo aldri nok:)

  SvarSlett
 10. pickles ja - de har virkelig skjønt det :) den var knallfin :)

  SvarSlett