tirsdag 12. oktober 2010

..: duskelue og fantastisk garnvenn nok en gang:..

Etter denne oppskriften har jeg strikket en duskelue til Ida som jeg syntes ble fantastisk nydelig til henne. Hun ser litt mer "rampejente" ut enn en baby (selv om hun virkelig er det ennå...heldigvis:)). Likte godt fargene til Stoff & Stil's babyull (merker jeg digger det garnet:)).

Og så om pakken jeg mottok idag fra min kjære garnvenn....Først ble jeg litt irritert fordi posten hadde vært litt uforsiktig med pakken, konvolutten var litt opprevet....Men så åpnet jeg pakken og så at alt var helt inntakt:)
Og det første som slår meg når jeg åpner pakken, er den fantastisk gode lukten som smyger seg inn i nesen min:) Lurer fælt på hva dette er, men før jeg fant ut det, måtte jeg jo sjekke ut garnet! Flott safirgarn, og mønster på votter som jeg rett og slett ikke klarer å la være og begynne på i kveld (enda jeg har "tusen" andre ting på pinnene, hehe)!!! Fantastisk flotte!!! Gleder meg til å se om jeg klarer de:) Ellers i pakken hadde min garnvenn sendt meg pinner til å bruke også - flotte! Nydelige knapper og flott kort fulgte også med. Og lukten da.....ja - nå har jeg smakt på den og. Og teen som luktet så godt, smakte like godt!!! TUSEN takk for fantastisk nydelig oktoberpakke Guri!!!


5 kommentarer:

 1. Så morsomt å se hvordan disse duskeluene sprer seg! De er så fiiiine til småjentene :) Og den garnpakken var lekker, skjønner godt du ikke kan vente!

  SvarSlett
 2. Den luen var kjempesøt! :)
  Herlig liten tulle du har:)

  SvarSlett
 3. Så fin Ida var med slik lue! Skikkelig søt!
  Fikk litt hetta da jeg så at pakka var revet opp :( Enda godt at alt var like helt! Du så åssen jeg hadde pakka pinnene (!!) for at de ikke skulle rive opp posen! Godt at du likte innholdet :) Stor klem :)

  SvarSlett
 4. Tak fordi du deltager i mit lotteri, lykke til :-)

  SvarSlett
 5. Det var en supersøt lue:) Fin garnpakke, og vottene ser lekre ut.

  SvarSlett