søndag 27. april 2014

..: Narragansett by Thea Colman :..

Hei igjen alle sammen!

Siden påskeprosjektet mitt igrunnen ble ferdig før påsken startet skikkelig, måtte jeg jo ha ett annet prosjekt i påsken også:)
Jeg bestemte meg for at jeg skulle bruke mine nøster med Malabrigo Rios i fargen Fresco y Seco, som jeg kjøpte i Åsgårdstrand i sommer. Jeg var derimot egentlig ikke sikker på hva jeg ville bruke det til, for prosjektet de nøstene var tiltenkt til var egentlig On The Grass. Men den hadde jeg ikke lyst på lenger...
Lena fant frem en genser som heter Narragansett som var helt nydelig, og gikk igang med iver:)
Og dette var en genser som var gøy å strikke altså! Det er ikke det at det skjer så veldig mye i den, men nok til at jeg aldri ble lei.Og den var ferdig på en uke, så ganske kjapp strikk dette her og.
Og jeg syntes den passet godt!
Jeg brukte bare 4 nøster, og brukte pinne 5 mm.
Den sitter nok løsere på orginalen enn meg, men pytt sann! Og jeg tror faktisk det er en genser jeg strikker igjen, og da tror jeg at jeg skal unne meg noen flere nøster rios til den. Malabrigo Rios tror jeg er noe av det beste garnet jeg har strikket med noen gang! Det burde dere prøve :)10 kommentarer:

 1. Kjempe fin genser som egnet seg godt i flerfarget garn. Er ikke alle strikkeplagg som blir like fine i flerfarget gart synes jeg, men genseren din ble kjempe flott.

  SvarSlett
 2. Kjempefin genser som du kledde veldig godt!!
  Tror jeg må sjekke ut mønsteret :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin genser! Og så fine grønne sjatteringer det var i garnet:)

  SvarSlett
 4. Flott genser og veldig fin til deg! Likte grønnfargen godt :)

  SvarSlett
 5. Den var utrolig flott, nydelig farge, ha en flot uke hilsen Beth

  SvarSlett
 6. Så fin genser, og for en herlig farge! :)

  SvarSlett
 7. Så fine plagg du har strikket deg!:) Kunne gjerne eid begge to jeg;) Herlig farge på genseren altså!

  SvarSlett
 8. Så utrolig flott genser! Sånn vil jeg også ha! Jeg er også veldig glad i Malabrigo, ikke bare er fargene nydelig, men garnet er så utrolig mykt.

  SvarSlett
 9. Flott genser! Elsker sånne enkle gensere som passer til alt;)

  SvarSlett
 10. Så utrolig fin! Denne har faktisk stått på min "to do"-liste på Ravelry en god stund, så nå ble jeg ekstra inspirert! Gleder meg allerede til å starte!
  Mvh Anette :o)

  SvarSlett