fredag 1. februar 2013

..: 2013 blir ett bedre år!:) :..


Dette blir ikke ett strikkeinnlegg, men en livsstilsendring jeg er iferd med å starte (eller godt igang faktisk). Dette er jo ikke bare en strikkeblogg, men en familie og hverdagsblogg også.
Bakgrunn: Jeg har alltid hatt lett for å legge på meg, og etter mine 2 første herlige gutter, hadde jeg 20 kg jeg ville bli kvitt. Dette fullførte jeg i 2007, og gikk igjennom full mageplastikkoperasjon. Ble kjempefornøyd! Så skjedde den mye nytt i livet mitt....ble skilt, fant en ny mann og i 2009 fikk vi ei jente. Da la jeg på meg nye kg jeg ville bli kvitt. Treningsmotivasjon har jeg ikke hatt siden 1999 (!), så jeg trodde jeg ivertfall bare måtte ta dette med kosthold.
Jeg prøvde og prøvde, en viljen var ikke slik som den var i 2007..... Og de siste to årene har jeg ikke hatt spesielt god helse. Har bl.a blitt operert for spiegels hernia (brokk i magen), og CIN-3 (forstadie til livmorhalskreft). Dette har tatt på.
Men nå på nyåret kom endelig tigeren i Lena frem igjen! Jeg kan rett og slett ikke godta dette!
Så kort sagt: Nå teller jeg kalorier, og jeg trener (!!). Og har funnet ett studio jeg liker. Annenhver uke er jeg til og med oppe kl 5 om morgenen for å trene før jobb, 3 ganger i uken! Den andre uka er det vanlig kveldstrening:) Jeg er ganske så stolt! Og det er lett som en lek.
Jeg håper bare ikke jeg brenner kruttet.
En treningstype jeg har fått helt dilla på, er slike du ser under her - kettlebells:) Det er fantastisk gøy, og superbra trening! Jeg har disse hjemme, og gøy!
Ettehvert er jeg interessert i å bygge litt muskler, men i første omgang fokuserer jeg på å faktisk trene, spise sunt, og gå ned i vekt:)
Men jeg tror jeg er inne i en stor forandring:)
Til sommeren skal jeg sykle rittet Bø-Skien, så er må det trenes;)
 
Når man begynner å trene etter sånn ca 13 år, så er det jo en del man mangler, skriver opp en ønskeliste for meg selv her:
 
- Treningsbag
-Skikkelig vannflaske
- Nye treningssko
- Treningstøy
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Så kjekt når motivasjonen endelig er der sånn at du får til å tak i det du har tenkt på så lenge! Flott gjort.

  Keep up the good work :) Og god helg!

  SvarSlett
 2. Dette er supert! Deilig når man blir gira og man er motivert! Sees vi i Mars?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er supert! Mars ja? det vet jeg ikke. Har ikke fått med meg at det er bestemt en dato..? Men jeg prioriterer mye annet nå, så det kan hende jeg må prioritere familien. men det hadde jo vært hyggelig og hilst på deg igjen:)

   Slett
  2. Jeg skal bare dit for å møte folka igjen ;-) Om du har lyst til å ta deg en tur til Kongsberg på besøk til meg så gjør det! :D

   Slett
 3. Lykke til! Det er deilig når den rette motivasjonen er på plass! :)

  SvarSlett
 4. Inspirerende lesing, lykke til og med slik innstilling blir det veldig bra :-)

  SvarSlett