tirsdag 28. juni 2011

..: GIVE-AWAY :..
ENDELIG får jeg lagt ut en Give-away!


Ingenting jeg feirer, eller spesielle ting du må gjøre. Det eneste jeg trenger er en kommentar fra deg på dette innlegget, og at du ønsker vesken. Hvis du er anonym, må jeg ha en epost-adresse:)


Give-away'en er en veske jeg har heklet i disse dager, i muskat. Mønsteret jeg har brukt er fra Garnstudio.


Så hvis du har lyst på denne melkebart-vesken, gi lyd fra deg:)
Jeg trekker en vinner 10.juli.

..: Bursdagskort :..

I går fikk jeg laget to bursdagskort til to søte jenter:) Det var skikkelig kos å få laget litt kort igjen, blir ikke mest av det om dagen.

mandag 27. juni 2011

..: Hva syntes vi om denne? :..Kjenner jeg ikke vet HELT hva jeg syntes om denne genseren til Pickles, som heter Bakvendt opp-ned.... jeg syntes ideèn er genial, man blir sikkert ikke lei av denne genseren, siden den kan brukes på 4 forskjellige måter....!
Jeg kjenner også at jeg syntes den er litt kul....ivertfall gryr det en slik følelse for den.
Hadde vært tøff og strikke tenker jeg, men så var jeg så uheldig med min forrige genser jeg strikket. Føler at denne også kler best smale mennesker, så jeg er veldig usikker. Hva syntes du om genseren?

søndag 26. juni 2011

..: Forkle-kjole :..Maskina har gått varm det siste døgnet gitt:) Men nå får den fri litt igjen, ny arbeidsuke snart.

Denne kjolen ble jeg veldig fornøyd med. Den ser rosa og lilla ut, men er i virkeligheten korall og brun. Litt krøllette ennå men...hehe

..: Buksedress :..Symaskina mi, Elna får en fin start med mye aktivitet nå i begynnelsen ser det ut til:) Denne buksedressen har jeg fått sydd idag:) Jeg leste mønsteret HELT feil faktisk, og den ble ikke slik den skulle, men pytt, den ble kjempesøt. Og neste gang jeg syr den, blir den riktig:) Strikket i brystet kunne vært litt lengere, men tror det går bra.

..: "melkebart" lapp på sin første søm! :..Seeent i går kveld bestemte jeg meg for å fyre opp den fiiine, nye symaskinen min:) Sydde en veske til snuppa vår, som eeelsker å gå rundt med noe hun kan ha ting oppi:) Så denne er bare hennes. Den ble ett prøveprosjekt for symaskinen vil jeg si, for det ble litt skjeve sømmer og diverse, men alt i alt ble jeg fornøyd ved å sy etter mønster, noe jeg ikke har gjort så mange ganger akkurat. Neste er en buksedress:) Gleder meg!

lørdag 25. juni 2011

..:Skremmende! Og samtidig fantastisk spennende:) :..

Egentlig skulle jeg ønske meg ny maskin til min 40-års dag (som fortsatt er en stund til:)), men etter mamma kom med den nydelige kjolen til Ida her om dagen, ønsket både mannen min og meg at jeg selv kunne sy klær til barna før de blir så store at de kanskje velger at de ikke vil ha hjemmesydde klær:). Så vi kostet på meg idag en splitter ny symaskin!:) Er den ikke flott?! Har egentlig ikke hørt om merket engang, men satser på at den er bra nok. Den er jo laget i sveits, og de er jo gode på slike ting. Jeg er nybegynner i syverden, har alltid levert bestillinger til klær hos mamma. Men har jo sydde gardiner, duker, lagt opp bukser o.l. Så med litt hjelp fra min flinke mor, håper jeg at jeg kan finne ut av denne, og kanskje få til litt klær til snuppa i første omgang. Jeg har kjøpt masse mønster, bl.a buksedress, posebukse, kjoler, vesker...
Også litt stoff da, som allerede ligger i vaskemaskinen:) Her er bilde av stoffene. Gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen. SKREMMENDE, men spennende:)


fredag 24. juni 2011

..: Shorts fra mor, og kjole fra mormor :..

Selv om prinsessa er syk med vannkopper og virkelig ikke i form, stiller hun opp for mammaen sin i nye klær:) Denne shortsen er fra pickles sine mønster, syntes den var så nusselig. Veldig retro, og søt på snuppa. Syntes det ene bilde ble så artig, som om hun virkelig poserer for meg: "SÅNN skal en fin shorts se ut i en bleierompe":)
Strikket den i muskat påpinne 4, da passet den akkurat 1 1/2.

Og se hva mormor kom med her om dagen, en nydelig hjemme-sydd kjole.

Jeg kjøpte stoff og mønster til denne for lenge siden, men syntes det var myyyye enklere å levere den til mamma som virkelig er flink til å sy. Og den ble bare sååååå flott!!!!mandag 20. juni 2011

..: Stolt av mammaen sin :..

Gro Ayla Lillesund, min mamma, har blitt tatt opp med dette bilde til Telemarksutstillingen 2011!
Jeg er bare så utrolig stolt av henne.
Bilde heter "Svøm for livet", og er fra hennes prosjekt "de sterkeste overlever" som hun ble inspirert til å lage etter forliset av Full City utenfor Langesund sommeren 2009.
Jeg selv syntes bilde er utrolig sterkt og flott laget! Elsker symmetrien i det.
Hipp hurra for mammaen min!

søndag 19. juni 2011

..: Vaffelhekling :..Ja, da fikk jeg plutselig veldig dilla på vaffelhekling, som mamma viste meg her når hun var på besøk på torsdag.

Det ble ett kjøkkenhåndkle og en klut.

Må innrømme at det er ekstra kult med lappene mine "melkebart" på kjøkkenhåndkle/klut :)

Jeg ligger etter med nyttårsforsettet mitt, så dette blir gaver:)

Dårlige bilder, men tatt med mitt dårlige mobil kamera....

fredag 17. juni 2011

..: Vest og vaffelhekling :..

ENDELIG er håndarbeidsånden over meg igjen (det gjør meg faktisk lykkelig:)).

Garvennen min, Guri, ga meg garn og mønster på denne vesten. Måtte ta bilde uten modell, fordi vesten fortsatt er altfor stor:). Det var en enkel og koselig vest og strikke, elsker det mønsteret. Og fargen ble nydelig.


Nå er jeg igang med vaffelhekling, det blir vel ett kjøkkenhåndkle vil jeg tro. Min mor var hos Ida og meg i går, og hun viste meg hvordan man fikk til denne flotte teknikken. Og det viste seg jo at jeg hadde den i en bok jeg har:) Så nå har jeg satt igang litt hekling...


Nå er 1 uke ferie over sammen med Ida, det har gått fort. Men vi har storkost oss, og idag kommer også guttene våre, så alt blir perfekt i ettermiddag:)

onsdag 15. juni 2011

..: Svømmehall er gøy! :..

Jeg trives godt i svømmehallen selv, men se på denne prinsessa da! Idag er faktisk den første gangen jeg har hatt henne med i svømmehall. Og hun stortrivdes!!!


Hun er skikkelig tøff altså, ikke redd i det hele tatt.


Ida og meg har ferie sammen denne uka, og storkoser oss sammen.


Og vesten....som jeg strikker...ja den er snart ferdig!:)

søndag 12. juni 2011

..: Se, hun strikker faktisk!:) :..


Ja, faktisk så strikker jeg! Egentlig ble jeg nesten ferdig med en shorts jeg strikket til Ida, men den ble jeg ikke fornøyd med, så den ble lagt bort bare....
Men endelig kunne jeg begynne på vesten jeg fikk mønster og garn av fra min garnvenn i april! Det er en flott farge, og jeg strikker den i str 2 år. Tenkte jeg kanskje skulle kjøpe en ballongbukse til den når den blir ferdig, fra POMPdeLUX:)


Men endelig strikker jeg igjen.....*puh*


Ellers så startet jeg helgen i går (og 1 uke ferie - yay!, med å ri tur på en hest som heter Hilmer. Det er sikkert 12 år siden jeg satt oppå hesteryggen, så det var ikke bare bare. Er støl idag;) Er nok ikke 20 lenger.....MEN det blir nok ikke lenge til jeg sitter oppå hesteryggen igjen:)


fredag 3. juni 2011

..: Årets første dag på stranda :..

Se på denne prinsessa på stranda da:)
Morsom historie egentlig. Tirsdag kjøpte jeg gummistøvler til Ida, og min store plan var at idag på min fridag, skulle jeg ta henne med på stranda for å vasse i støvlene i vannkanten.
Idag på morgenen var solen fremme, og det ble ganske så varmt. Droppet støvlene, og tenkte at hun sikkert ikke ville gå i vannet allikevel. Hun har også vært syk i 2 dager, ettervirkninger av MMR-sprøye, med feber og prikker på kroppen, så tenkte at hun ikke orket så mye.
Trodde også at vi kom til å være så godt som alene på stranda.
Kjære vene så dum! Sommeren var i full gang idag den, og stranda var nesten full!!! Og folk badet! Gummistøvler liksom...hehe. Ida fikk av seg joggeskoene og sokkene, og vasset uti vannet hun:) Hun likte ikke så godt løs sand mellom tærne, hehe. Men hun (og jeg) storkoste os på Skjellvika idag! Gleder oss til neste gang:) Endelig er sommeren her...