lørdag 25. juni 2011

..:Skremmende! Og samtidig fantastisk spennende:) :..

Egentlig skulle jeg ønske meg ny maskin til min 40-års dag (som fortsatt er en stund til:)), men etter mamma kom med den nydelige kjolen til Ida her om dagen, ønsket både mannen min og meg at jeg selv kunne sy klær til barna før de blir så store at de kanskje velger at de ikke vil ha hjemmesydde klær:). Så vi kostet på meg idag en splitter ny symaskin!:) Er den ikke flott?! Har egentlig ikke hørt om merket engang, men satser på at den er bra nok. Den er jo laget i sveits, og de er jo gode på slike ting. Jeg er nybegynner i syverden, har alltid levert bestillinger til klær hos mamma. Men har jo sydde gardiner, duker, lagt opp bukser o.l. Så med litt hjelp fra min flinke mor, håper jeg at jeg kan finne ut av denne, og kanskje få til litt klær til snuppa i første omgang. Jeg har kjøpt masse mønster, bl.a buksedress, posebukse, kjoler, vesker...
Også litt stoff da, som allerede ligger i vaskemaskinen:) Her er bilde av stoffene. Gleder meg til å ta fatt på denne utfordringen. SKREMMENDE, men spennende:)


4 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny symaskin. Den får du sikkert mye glede av:)

  SvarSlett
 2. Ååå, så spennende Lena!! Og Elna er ett veldig godt, gammelt merke. Mamma hadde Elna, og det var den jeg fikk sydilla av ;) Håper du og får det!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med symaskin! Min mormor har en Elna fra 60-tallet og den trasker og går fortsatt. Det er gøy og overraskende enkelt å sy småbarnsklær, så denne vil du glede deg over lenge!

  SvarSlett
 4. Gratulerer og velkommen inn i den nye skremmende syverden ;) Du lærer nok fort ;) Jeg hadde to kvelder sykurs med mammen min her i uken, Knallkjekt ;)

  SvarSlett