fredag 17. juni 2011

..: Vest og vaffelhekling :..

ENDELIG er håndarbeidsånden over meg igjen (det gjør meg faktisk lykkelig:)).

Garvennen min, Guri, ga meg garn og mønster på denne vesten. Måtte ta bilde uten modell, fordi vesten fortsatt er altfor stor:). Det var en enkel og koselig vest og strikke, elsker det mønsteret. Og fargen ble nydelig.


Nå er jeg igang med vaffelhekling, det blir vel ett kjøkkenhåndkle vil jeg tro. Min mor var hos Ida og meg i går, og hun viste meg hvordan man fikk til denne flotte teknikken. Og det viste seg jo at jeg hadde den i en bok jeg har:) Så nå har jeg satt igang litt hekling...


Nå er 1 uke ferie over sammen med Ida, det har gått fort. Men vi har storkost oss, og idag kommer også guttene våre, så alt blir perfekt i ettermiddag:)

6 kommentarer:

 1. Så nydelig vesten ble, Lena! Veldig pent strikka :) Skjønner godt at du gleder deg til gutta kommer! Kos deg masse ;) Klem :)

  SvarSlett
 2. De vestene der er så fine. Har strikket noen av de til jentene mine jeg også. Lekker farge.

  SvarSlett
 3. Kjempeskjønn vest i fin farge!!

  SvarSlett
 4. Det der vaffelmønsteret er så kjekt å hekle! Ser liksom litt meir avansert ut enn det er. Hadde ein periode kor eg laga gryteklutar i dobbelt garn i det mønsteret. Blei faste og gode (og sikre mot brannsår). Har meir enn ein gong brent meg når eg har brukt fine gryteklutar med holmønster (som eigentleg bare burde hengt til pynt)...
  Fin vest!!

  SvarSlett
 5. Takk for tipset angående vaffelhekling. Har heklet noen grytekluter i vaffel, men ikke tenkt på å bruke det til kjøkkenhåndkle :-)
  Nydelig vest mønster. Har sett det før, men hvor???

  SvarSlett
 6. Den er så nydelig denne vesten. Flott farge.

  SvarSlett