lørdag 1. januar 2011

..: Nytt år :..

Jada, da var det ett nytt år:)
Vi starter det med en 5-åring med over 40 i feber, og ei 1-åring somhar kastet opp i hele formiddag... Men hva gjør vel det, når man har verdens beste familie og feire med! Og har bursdag i tillegg:) Ja, idag er jeg hele 35-år. Og føler meg ikke gammal, bare heldig som har verdens beste mann og verdens beste barn.
Litt strikk har jeg blitt ferdig med også:)
Noen staffvotter fra Mirrevirre, votter som skal høre til den grå stafflua jeg har strikket tidligere, og en genser som er til Ida. Noen av dere husker kanskje at jeg etterlyste et tips til hva jeg skulle strikke med disse nøstene på toppen av siden.? Slik ble det. I utgangspunktet er det en nøstebarngenser i ribbestrikk, men gjort noen forandringer.

Eller så skal Gry-Anette og meg snart begynne på soljakka som jeg postet litt om her. Det gleder jeg meg veldig til! Helt fra to forskjellige steder i norge, skal vi strikke samme jakke samtidig:) Gleder meg til å velge farger.
Ha ett godt nytt år alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Flotte votter og herlig genser!
  Synd at dere starter året med syke barn ;(
  Gratulerer så masse med dagen! Kos deg med mann og barn :)
  klem

  SvarSlett
 2. Det var en nydelig genser! Perfekt prosjekt du valgte til garn-nøstene ☺
  Sliter med å bestemme meg for farger til soljakka, det var så få farger av den ene sorten. Hadde lyst på offwhite sammen med en pastellfarge. Hmmm...må tenke mer :)
  Gratulerer med dagen ♥

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med dagen, og ett riktig godt nytt år til deg og dine! Flotte votter og genser!!:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med gårsdagen! :) Og genseren ble jo nydelig... veldig fine farger sammen! Håper alle blir friske igjen snart!

  SvarSlett