tirsdag 18. januar 2011

..: Naturligvis vintersett og lue i gave :..

Plutselig fikk jeg det over meg at jeg skulle strikke Pickle's Naturligvis vintersett , og da var det flaks at jeg hadde garn til det akkurat når jeg fikk det for meg:) Og luen passet perfekt! Ble kjempefornøyd og gleder meg til å bruke settet i morgen. Jeg har brukt Simba garn (europris tror jeg..?), og det var midt i blinken til dette settet:)!Har også strikket den lua jeg hadde som januar nyttårsforsett . Da ser jeg hvor lita snuppa er i hodet. For denne luen er 0-3 mnd str! Litt liten er den til henne da, men måtte jo ha modell:)
Den skal til en ny baby, i gave:)!

7 kommentarer:

 1. Hei.
  Det ordentlig fint det settet og så kledde du veldig god den fargen.
  Nydelig liten jente du har :)
  Ha en god natt.

  SvarSlett
 2. Skikkelig fint sett!! Lekker farge og mønster. Skjønn lue på enda skjønnere jente:) Hilsen Renate

  SvarSlett
 3. Herlig rosafarge!
  Det kledde du godt :-)

  SvarSlett
 4. Så flink du er som har nyttårsforsetter! Lua ble kjempefin, og det samme var sette til deg selv! Du kler så godt sånne farger! (les litt misunnelig, sukk!) Ønsker deg en fin dag! Klem :)

  SvarSlett
 5. Så nydelig bilde av deg! Enig med de andre, fargen kler deg veldig godt, enkelte ting bare MÅ bli til oss selv og dette var helt klart en slik ting! :) Babylua var og kjempesøt :) Imponert over alt du rekker å strikke...tror nok jeg blir å henge litt bak når det kommer til soljakka. Men åh som jeg gleder meg!

  SvarSlett
 6. Hei Lena!
  Så koselig å høre fra deg! Og finne deg her i blogglandia! Du er jo helt fantasisk fink til å stikke. Og nydelige unger har du også:) Jeg følger deg!

  SvarSlett
 7. Så fint et vintersett! Likte fargen veldig godt, du kledde den:-)
  Skjønn lita tulle du har:)

  Hilsen Høstmamma

  SvarSlett