onsdag 12. januar 2011

..: JEG har også strikket prøvelapp!!! :..

Som Gry-Anette har gjort har faktisk JEG laget prøvelapp! Det er ikke til å tro! Men jeg bruker heller ikke garnet i mønsteret til soljakka som vi skal strikke, så jeg syntes jeg måtte ta meg tiden.
Jeg bruker Spar Kjøp's Bomull Sport (mercerisert) og Safirgarnet deres. Jeg fikk litt hetta da jeg først så bomullsgarnet, tenkte at det aldri kunne bli noe fint. Men ble vel litt positivt overrasket. Safirgarnet kjenner jeg til, og liker det godt. Det er så klart litt tykkelsesforskjell her, men det syntes jeg egentlig ikke gjør noe.

Dette er farger jeg normalt sett ikke hadde valgt, men ville være litt vågal (dessuten er det faktisk mannen som har valgt fargene til slutt:)).

Men jeg er nok litt spent på hvordan denne jakken vil bli....hva tror du? Ville du valgt disse fargene? Kan det bli en fin jakke?

Nå er vi snart igang Gry-Anette!

5 kommentarer:

 1. Så flink du er!! Jeg har aldri strikket en prøvelapp, og har nok brent meg et par ganger på det, hehe:) Synes fargene du har valgt var friske og spenstige! Helt sikker på at du blir fornøyd:) Artig med noe som er litt annerledes enn alt annet en kjøper/ lager. Lykke til med strikkingen!

  SvarSlett
 2. Hei.
  Tror den blir helt super jeg... ser ut som en spennende kombinasjon. Gleder meg til å se den ferdig.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Så flinke dere er som strikker prøvelapp. Tror jakka de blir fin i de fargene jeg ja. Selv så skal jeg strikke den i sandnes alpakka i svart og lilla. Ikke noe solfornemmelse når jeg skal strikke soljakka nei.
  Gleder meg til å sette igang med den sammen dere.

  SvarSlett
 4. Dette blir lekkert Lena! :) Så gøy at vi alle har valgt så forskjellige farger, gleder meg til å se resultatene.
  1 uke igjen nå ;) Jeg er superklar!

  SvarSlett