tirsdag 23. november 2010

..: Mysterie strikk :..

Bentes lekestue var det skrevet om noe som på engelsk ble kalt Mystery KAL, som hun hadde funnet i en annen blogg. Dette syntes jeg virket så utrolig spennende at jeg hadde lyst til å arrangere noe slikt selv. Det jeg hadde tenkt var at jeg kunne begynne med stafettpinnen, og lagd en slik artig greie, også melder se som vil seg på. Etter en god stund (dette skal bare være kos å brukes lang tid på, ikke noe 3-dagers prosjekt;)), når min Mysterie strikk er ferdig, gir jeg noen andre av de som melder seg på min stafettpinnen til å finne på en ny.
Slik fungerer min Mysterie Strikk:
Jeg legger ut en påmelding (om du skulle dette av etterhvert - blir jeg ikke sur og vondbråten (hehe), men hadde vært koselig om man koste seg:), og gir en liten frist på denne.
Så finner jeg ett hemmelig strikkemønster som jeg gir ut deler av om gangen (at jeg deler opp ett strikke-mønster). Etterhvert som delene blir ferdig, vil du til slutt se hva strikken blir :)
Høres ikke det morsomt og spennende ut!?
Lufter det litt her, så ser jeg hvordan interessen er:)

Setter en frist for påmelding jeg:)
Og den blir 7.desember

7 kommentarer:

 1. Hørres veldig spennande ut... :)

  Eg blir med! :)

  SvarSlett
 2. Dette har jeg også lyst til å være med på. :)

  SvarSlett
 3. Dette høres gøy ut og jeg kunne tenkt meg å være med! :)

  SvarSlett
 4. Spændende , jeg vil gerne være med :-)

  SvarSlett
 5. Dette hørtes spennende ut, men nå før jul har jeg alt for mange bestillinger til å være med på noe sånt... Takk for koselig kommentar på bloggen min. De brune kjærestevottene på Epla, kan du få broderi på om du vil - bare å si fra hva du ønsker! ha en fin fredagskveld!

  SvarSlett