torsdag 18. november 2010

..: litt stille her om dagen :..

Beklager trofaste følgere....men ting gjør at det blir litt stille her om dagen. Noe er positivt, men det kommer jeg anntakeligvis til å fortelle mer om neste uke.
Men så er det noe negativt og som gjør at jeg har vært litt stille.
Ja, for det første har jeg vært på kurs nesten hele uka, så ikke så mye netttilgang:)

Men så har jeg følt meg litt skrall i det siste. Idag gikk jeg til legen (endelig!), og har fått tabeletter for magesår, og migrenemedisin. Er så lei av å ha vondt i hodet nå, så endelig fikk jeg gjort noe med det.
Magesåret...eller begynnende magesår (katarr)...ja, hva skal jeg si...vondt og trist - fordi jeg liker best å være i full fart. Men vi får håpe tabelettene hjelper meg, så jeg ivertfall slipper å ha vondt. Så nå er det slutt på kaffe, stekt mat og krydret mat på en stund :(

Til de som er med i gaveleken, det kommer gaver snart etterhvert :) Jeg har pakkene nogenlunde klare, må bare få kjøpt litt konvolutter og diverse, men er jeg heldig går de i posten i løpet av helgen!

I morgen er det min tur til å ha med Ida i barnehagen - hun har innkjøring - og begynner for fullt til mandag! Spennende.
Og pappan begynner i ny jobb i morgen, i samme barnehage!:)

6 kommentarer:

 1. Håper virkelig at du blir bedre snart slik at formen stiger. Det kan ikke være greit å må tenke så nøye over hva man putter i munnen, men etterhvert blir det antagelig en vane. Håper det går greit med barnehagestarten for veslefrøken, og så må du få kost deg skikkelig med hobbyer slik at du får slappet av og stresset ned :)

  Klem...

  SvarSlett
 2. Uff a meg... Ønsker deg masse god bedring! Ikke noe kjekt å være i dårlig form. Vi får glede oss til en god nyhet neste uke:) Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Usj, så synd å høre at du er dårlig :(
  Magesår kan ikke være noe morsomt å ha og migrene er pyton - det vet jeg! Har slitt med det siden jeg var liten, kan virkelig ødelegge mange dager når det står på.
  Håper du har fått en medisin som virker! Ønsker deg masse god bedring!
  klem :)

  SvarSlett
 4. Uff da, dette hørtes ikke bra ut. Nå må du ta vare på deg selv så håper jeg du har nytte av medisinene du har fått. Jeg har slitt med migrene i mange år, så det vet jeg hva er dessverre.
  Lykke til med Ida i barnehagen! Det går sikkert veldig greit :) Klem :)
  Ps. Sender deg en mail :)

  SvarSlett
 5. Grattis med barnehagestart for både far og barn! :)

  Og god bedring til deg... det høres ikke noe særlig ut, verken med migrene eller magesår, så håper medisinene virker fort og at du snart får mer overskudd!

  SvarSlett