fredag 5. november 2010

..: jeg trenger litt hjelp :..


Nå er jeg spent på om jeg får litt hjelp av dere flinke strikkedamer her. Strikkelin har fått inn New Zealand lammeull. Jeg tror egentlig jeg har hørt fantastiske ting om dette garnet. og det er vel ganske populært...?! Se på denne nyyyydelige fargen da!! Men det jeg trenger fra dere som har hørt om garnet, og/eller brukt garnet er erfaringer. OG jeg trenger tips om mønster:) Jeg merker jeg MÅ prøve dette garnet...tror jeg..hehe. Må bare høre litt mer om det:) Care to help?

8 kommentarer:

 1. Dette garnet er så og si akkurat det samme som Askeladdens/Nøstebarns 2-tråds garn. Jeg bruker dette masse, og synes dette og Askeladden gjør fargeskalaen komplett---så godt det lar seg gjøre:)

  SvarSlett
 2. Så de mønstrene som er i nøstebarnboka kan fint brukes med dette garnet? Samme strikkefasthet?

  SvarSlett
 3. Jepp, jeg bruker også dette garnet som erstatning for Nøstebarn-garnet, og det passer perfekt til oppskriftene fra Nøstebarnboken!

  SvarSlett
 4. Åhhh så digg!!!! Da blir det nok kjøp!:)

  SvarSlett
 5. Herlig farge, elsker den:) Gleder meg til å se hva du lager av dette:)

  SvarSlett
 6. Nydelig farge!!! Jeg har ikke prøvd dette garnet, men det ser veldig fristende ut :)

  SvarSlett
 7. Jeg liker det veldig godt. Behagelig å strikke med, og prisen er jo ikke akkurat til å grine av heller. :-)

  SvarSlett
 8. Ja, om dette garnet liknar på 2-trådsgarnet frå Askeladen/Nøstebarn vil eg tipse om "volangskjerfet" på den nystarta Nøstebarn-bloggen som eg nettopp har oppdaga: www.nosteblogg.blogspot.com/. Eit slikt skjerf fekk eg i alle fall lyst til å strikke sjølv, ser ikkje å vanskeleg ut heller :-)

  SvarSlett