søndag 19. september 2010

..: Nå blir det nøstebarn-klær! :..


I går var vi hos ett vennepar av oss. Der fikk vi servert biff Wellington! Nyyydelig mat! Kanonføde! Mannen i huset der, og min mann har jo nylig hatt bursdag, og de fikk en gave hver. Men venninna mi hadde også kjøpt gave til meg. Ingen merke-annledning, men bare fordi hun er glad i meg som hun sa. Hun har snappet opp at jeg har ønsket meg Nøstebarn boka en stund, og den hadde hun kjøpt til meg!!!! Jeg ble jo helt målløs! Og glad! Så endelig bor nøstebarn-boka hos meg *hjerte* Tusen takk venninna mi, glad i deg også:) Det blir nok klær til deres fremtidige barn der også:)
Vi hadde med Ida også, første gang hun sov bort for å vekkes når hun skulle hjem. Hun sovnet uten en lyd! Fantastisk prakteksemplar av en baby hun der altså!
Hun var blid som en sol når vi vekte henne ca. 23 og skulle hjem, men da våknet hun skikkelig:) Sovnet etter 2 timer hjemme i senga. Så er nok ikke sikkert vi gjør det så ofte;) Men godt å vite at hun sovner borte hos folk. Kjempekoselig kveld!
Idag er det kose-søndag, men en del husarbeid må gjøres. Og litt strikking da:) Har fått 4 Möbius-hals bestillinger, og er godt i gang med den første!
Ha en super søndag alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Så heldig du er! Dette er en fantastisk bok Lena :) Du blir å strikke masse fra den, det er jeg sikker på.
  Så morsomt med bestillinger på strikka plagg, lykke til med storproduksjon :)
  Ha en flott søndag. Klem.

  SvarSlett
 2. Heldiggrisen! Den boka står på ønskelista mi også! Lykke til med halsene! Moro med bestillinger, ikke sant?
  Ha en fin dag! Stor klem :)

  SvarSlett
 3. Det var en perfekt gave, antagelig den strikkeboka jeg har brukt mest og er mest glad i :)

  SvarSlett