tirsdag 21. september 2010

..: lettstrikka lue :..

Denne lua må være noe av det søteste jeg har strikket! Den sitter såååå godt på prinsessa! Mønster fra Nøstebarn boka. Garnet jeg har brukt er Abuelita 3-tråds tynn merino til Pickles, og en rest mor aase fra rema1000. Knallfornøyd med denne!!!

8 kommentarer:

 1. Kjempesøt både lua og frøkna :) Stor klem :)

  SvarSlett
 2. Nydelig lue til lillegullet. Herlig farge, og den ser veldig god og myk ut :) Har strikket et par slike selv, men begge er gitt bort til andre. Har derfor ikke erfaring med passformen. Godt å høre at den er bra da.....

  SvarSlett
 3. Ja, passformen er upåklagelig! Vi er SÅ glad i denne lua, og bruker den hver eneste dag. Likte kjempegodt blomsten og at du valgte grønn farge til kanten:) Og jenta di er jo bare helt vidunerlig!

  SvarSlett
 4. så fin den ble:)også så koslig blogg du har,her må det linkes til:)

  SvarSlett
 5. Skjønner godt at du er fornøyd! Den ble kjempefin! Prinsessa er jo også bedårende, da! :-)

  SvarSlett
 6. Åh, den var virkelig søt ja!! Så god passform på disse luene. Og med den blomsten ble det bare nydelig til skjønne snuppa :)

  SvarSlett
 7. Denne lua var knallfin. Har lagd flere av dette mønsteret selv, men likte veldig godt fargekombinasjonen din. Og veldig fin dekor. Hvordan har du lagd den kanten rundt?

  SvarSlett
 8. Jeg prøver igjen.. ;) Jeg syns denne grønne kanten var så fin og lurer veldig på hvordan du har laget den.. :) Jeg har strikket to luer som nå venter på kant. ;) Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett