mandag 1. april 2013

..: Håndkler & garnvennpakke :..

 Mønster : Summer Spices
Garn: Søstrene Grene Anna og Claras Bomuldsgarn
Pinnenr: 3,5 mm

Jeg hadde lyst på noen nye håndkler til badet. Valget falt på Summer Spices til garnstudio. Litt artig med forskjellige strukturer:)
Og garnet....ja, jeg har ikke vasket og brukt det ennå...men å strikke av var det helt knall! Jeg liker garnet så langt veldig godt! Mykt, billig og fint å strikke av :) Litt kaffekos sammen med håndklestrikkingen:)Nå var det tid for garnvennpakke igjen også:) SE på denne godispakken da!! Tusen takk min kjære Guri Garnvenn - helt topp pakke og påskeserviettene er allerede brukt:)

3 kommentarer:

 1. Så fine håndklær! :) Nydelige farger!Har hørt flere skryte av det garnet, men ikke testet det selv. Kanskje det må gjøres i nærmeste fremtid :) For en flott pakke!

  Ha en fin dag videre :)

  SvarSlett
 2. Det er så fint med strikkede håndklær! Har laget ett i hele mitt liv, er nemlig skeptisk til om jeg kommer til å bruke dem. Kanskje mest til pynt på badet? Fine farger du har valgt også :)

  SvarSlett
 3. Jeg blir så glad når jeg ser at det er flere enn meg som strikker håndklær! Moro at du sier du liker "søstrenes" garn; jeg har tatt i det hver gang jeg er innom en butikk, men har aldri kjøpt det. Men nå får jeg kanskje prøve det jeg også da!
  Koselig at du likte pakka; du introduserte meg til Ahmad Tea, og det er den beste teen jeg vet om! Så heretter bestiller jeg teen min fra England :) Jeg skal begynne å strikke sjal av det flotte garnet jeg fikk av deg, bare jeg finner et mønster jeg vil ha :)
  Klem :)

  SvarSlett