onsdag 3. oktober 2012

..: Misslykket prosjekt : Moro-genser :..

 Ferdig, men med en bismak....
Tror ikke det blir noe mer pickles-strikk for min del, ivertfall ikke til barn...
To prosjekter på rad som ikke har blitt som de skal.
Og det er skikkelig trist, når man er såååå fornøyd med farger, og såååå fornøyd med strikketøyet ellers.
Av en eller annen merkelig grunn, kommer armene for langt ned på kroppen, og det resulterer i at når dattera mi beveger litt på armene, løfter brystet seg irriterende opp. Merkelig fasong på denne genseren...

Da ble det ikke noe bukse for min del...jaja, alt kan ikke bli vellykket....men denne var lei...

9 kommentarer:

 1. Så kjedelig! Lett å se at ermene skulle vært lenger opp, ja... Ikke mislykka ellers - nydelige farger. Jeg hadde samme problem da jeg strikka dette settet (blir blogga snart).

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, strikker bare etter mønster vet du, satser jo på at de er riktige. Men må nok begynne å stole mer på meg selv, og være mer kritisk...

   Slett
 2. Æsj, så kjedelig! Kjempefine farger da så håper dere får brukt den! Har også strikka denne genseren og er enig i at fasongen er merkelig.

  SvarSlett
 3. Så dumt at fasongen ble rar.. Men jeg syns genseren ble kjempefin! Jeg har strikka den genseren fire ganger, og har funnet ut at jeg må dele av for armene noen cm før oppskriften sier det. Flere av pickles sine oppskrifter har langt bærestykke og kort bol. I tillegg er de små på størrelsene. Det er veldig synd, for jeg liker pickles veldig godt:)

  SvarSlett
 4. Min tror jeg også ble slik. Og altfor smal. Strikket 5-6 år, og tror 2,5 åringen som skulle få den til jul allerede fyller den ut... Enda jeg målte strikkefasthet og alt for å være sikker :( Handlet garn til to gensere, så blir nok en til, men da må det trikses og fikses litt for å få den slik jeg vil ha den.

  Gøy å se hvilke farger folk velger på genseren, blir så forskjellig ut i fra fargevalget syns jeg.

  SvarSlett
 5. Nydelige farger du har valgt. Utrolig kjedelig å innse slike ting etter alt arbeidet som er lagt ned. Den er jo kjempefin. Har opplevd at Pickles er veldig små i størrelsen, men ikke slike ting. Denne genseren har jeg snust litt på, jammen glad jeg ikke begynte på den. Jeg strikker stort sett etter mønster også, tenker jo at det må være riktig det som står der :)

  Lykke til med nye prosjekt! :D
  Fin onsdag til deg!

  SvarSlett
 6. Nydelige farger da! Men så utrolig synd at fasongen ble slik.. Det er jo bare SÅ kjedelig når man har brukt masse tid og har gledet seg til ett flott ferdig plagg. Hvis du kjenner noen som syr, så spør om de kan ordne det? Syns det ser ut som at man kan sy to sømmer på vrangen under armene for så å klippe opp mellom. Så kanskje plagget kan reddes likevel :)

  Klem

  SvarSlett
 7. Så kjedelig...
  Flotte farger og fin-fin genser, men jeg ser problemet.

  SvarSlett
 8. hvilke garn er det, og hvilke farger? om du kan oppgi fargekodene blir jeg veldig glad 😀 kjempefin!

  SvarSlett