onsdag 5. september 2012

..: Hobbydesignerspire? :..

Stor inspirasjon av høst og høyballer jeg kjører forbi på vei til jobb på morgenen, og inspirert av andre kreative, og en lyst til å lage noe til snuppa mi som bare er mitt, prøver jeg meg på dette prosjektet:)

For de av dere som var innom i går eller dagen før, så sikkert innlegg om min sinna-sau-jakke. Det innlegget måtte jeg bare slette. I går når jeg skulle strikke på den, fant jeg ut at jeg ikke kunne leve med at strikken min ikke var pen nok på sauene, og slettet alle spor etter hele jakka.

I trass, og fordi jeg har en enorm trang til å mestre, satt jeg meg ned i to timer og prøvde meg på litt mønster-tegning. Jeg fikk noen resultater. Fant frem favorittgarnet mitt, Drops Alpaca, i farger som bringer frem høstfølelsen min, begynte jeg å legge opp... Og så langt som dette kom jeg. Jeg er fornøyd så langt, men er veldig spent på sluttresultatet!
Fortsettelse følger.
Plagget jeg strikker skal kalles "Ninni". Det er det snuppa mi sier at hun heter hvis noen spør henne ;) Ganske morsomt egentlig, at hun har funnet sitt eget kallenavn.

Bildet av høyballene har jeg lånt fra nettet, da mitt eget ikke ble bra nok til å brukes.

4 kommentarer:

 1. Blir spennende å følge med på resultatet:)
  Skjønner at du sletta innlegget om du ikke er fornøyd.
  Ønsker deg en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint design :)Gleder meg til å se den ferdig :)

  SvarSlett
 3. Flotte farger, det ser spennende ut!

  SvarSlett
 4. Deilige farger - gleder meg til å se resultatet. Og det eneste man blir bedre av er øving, er det ikke? :)

  SvarSlett