fredag 14. september 2012

..: Fredag og morogenser! :..

Fredag, deilig:) I helgen skal snuppa og meg reise på jentetur! Vi reiser først til Dyskun, sammen med min mor og hennes samboer. Vi overnatter der og blir til søndag sammen med de. Mannen skal være hjemme og male rommet til snuppa:) Godt med litt alenetid med ei jente som er så utrolig pappajente for tiden:)!

På strikkefronten er det jo mange prosjekter igang samtidig, så ikke alltid ferdigstilte blir vist frem, hehe. Men i går begynte jeg på pickles sitt morosett - dette er begynnelsen på genseren. Jeg DIGGER den så langt. Jeg vet at pickles har litt merksnodige strørrelser, så har lagt opp til 3-4 år så jeg har sjans for at den passer:)
Men det er skikkelig morsom strikk. Dette blir ett koselig barnehagesett til snuppa!

Idag blir også clue#2 lagt ut av Bittami sine mysteriesokker - jippi!

Ha en fin helg da folkens!

10 kommentarer:

 1. Så fine farger du har valgt på morogenseren, den blir nok skjønn!
  Mye fint du lager!:)
  Kos deg på tur!

  SvarSlett
 2. Strikket i str 5-6 år jeg, passer greit til snuppa mi på 2,5 - men var tiltenkt søskenbarnet på samme alder som er litt større, så frykter den blir for liten å gi bort til jul :( Mener strikkefastheten min stemte med oppskriften og - og trodde jeg hadde tatt i nok når jeg brukte 5-6 år til en 2-åring... Men neida...

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhh - håper ikke det stemmer for min del, for jeg har strikket 3-4 år til min snuppe på 2,5 år...

   Slett
 3. Nydelige farger du har valgt! Pickles har mye fint, men både størrelsene og strikkefastheten dems er et mysterium for meg. Litt surt, for da tør jeg ikke bruke oppskriftene til å strikke gaver.

  SvarSlett
 4. Kjempefine farger du bruker i genseren, likte dem... Størrelsene til Pickles er litt små i grunnen. En kjole i 6 - 9 måneder passet til Baby Born-dukken da den var ferdig. Dukken er vel i ganske liten prematurstørrelse ;)

  SvarSlett
 5. Denne ser ut til å bli lekker. Flotte farger du har valgt!

  SvarSlett
 6. Kjempefine farger! Morosettet er moro å strikke! Har strikka genseren til femåringen min og den er en favoritt hos både mor og sønn:)

  SvarSlett
 7. Så lekker! Gleder meg til å se det ferdige resultatet, det var herlige farger :)

  Håper dere hadde en super jentetur! :)

  Klem

  SvarSlett
 8. Wow, kjempestilig genser. Herlige farger og mønster. Syns den ser vanskelig ut, men du får det til å virke lett.. Blir nok flott. Strikker vanligvis Pickles sine mønster i større størrelser, de er i utgangspunktet små ja :)

  Mye flott du har laget under her også, både egen design og annet. Herlig!!! :) Du har vært fantastisk produktiv. Nyt dagen videre!!! :D

  SvarSlett